ZRS KOPER ZAPOSLUJE: Iščejo vodjo službe za pravne in kadrovske zadeve

Koper

Znanstveno-raziskovalno središče (ZRS) Koper obvešča o prostem delovnem mestu. Iščejo vodjo službe za pravne in kadrovske zadeve za delovno mesto Višji svetovalec področja I.

Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo štirih mesecev, pri čemer delovni čas obsega 40 ur na teden. 

Zahtevana je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna izobrazba s področja prava in tri leta delovnih izkušenj. Prav tako pričakujejo tekoče znanje angleškega in italijanskega jezika.

Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti na naslov martina.zerak@zrs-kp.si ali po navadni pošti na naslov Garibaldijeva ulica 1, 6000 Koper. Kontaktna oseba je Martina Žerak, dostopna na telefonskih številkah 05 663 77 84 ali 05 663 77 00.

Delo med drugim obsega pripravo predlogov osnutkov internih predpisov in drugih zahtevnejših gradiv, pripravo pogodb in ostalih pravnih aktov, skrb za izvajanje vseh pravnih in zakonskih obvez, zakonov in predpisov s področja delovanja zavoda ter spremljanje zakonodaje in skrb, da so dokumenti, ki jih zavod izdaja, v skladu z zakonodajo. Podrobnejši opis del in nalog si lahko preberete tukaj.