ZNANA ZAKONCA SI POLEG LJUBEZNI DELITA TUDI GENE: Praznovala sta 35. letnico poroke (FOTO, VIDEO)

Svet

Igralec Kevin Bacon in njegova žena Kyra Sedgwick sta praznovala 35. obletnico zakona. Kljub temu da sta v daljnem sorodstvu, ostajata en izmed najmočnejših parov v svetu Hollywooda.

Spoznala sta se leta 1987, da sta sorodnika, pa sta izvedela šele leta 2011. Ob njuni obletnici sta delila arhivski fotografiji iz preteklih let, pri čemer je Kyra zapisala: "Pisalo se je leto 1987 – na prizorišču filma Lemon Sky – kjer sem spoznala človeka po imenu Kevin. Srečnih 35, ljubezen moja." Kevin pa je objavil sliko s Kyro v naročju, ob tem pa zapisal: "35 let je minilo, kot bi trenil."

View this post on Instagram

A post shared by Kyra (@kyrasedgwickofficial)

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

Par se je poročil leta 1988 in ima skupaj dva otroka. Kyra je povedala, da je bil Kevin vedno njena glavna opora v težkih časih, igralec pa je pojasnil: "Ona je ljubezen mojega življenja. Takoj sem to vedel. Ko je vstopila v moje življenje, je bila moja kariera na dnu, a zgodila se je ljubezen, prišli so otroci in ponudbe za filme so začele deževati," piše Fire News.

Dejstvo, da sta sorodnika, njunega zakona ni omajalo, saj sta bratranca v devetem kolenu. Njun nasvet za uspešen zakon vključuje spoštovanje in zvestobo. "Poročila sva se, ko sem bila še zelo mlada. Imela sva veliko srečo. Biti tako dolgo poročen ni lahko in terja veliko truda. Nimava sanjskega zakona, a delava na njem," je povedala Kyra.

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

Par si vzame čas drug za drugega, kar vključuje večerje, oglede filmov in medsebojno ljubezen. "Dovolj sta že seks in večerja. Ne vem, kako mu to uspe, ampak ob njem se vedno počutim kot najlepša in edina ženska v prostoru," je še dodala Kyra.

Svoji družini in zakonu namenjata veliko pozornosti. Obenem sta si obljubila, da ne bosta zapustila drug drugega, ne glede na to, kaj jima življenje prinese.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija