ŽE DRUGI NAPAD PSOV V ANKARANU TA MESEC! Tudi tokrat v tropu

Kronika

Včeraj ob 19.30 je policiste poklicala občanka in podala prijavo, da so jo v Ankaranu na Razgledni poti napadli trije psi, dva črna in en črno bel. Na kraj je prišla lastnica psov, ki je pse dala v avto in se odpeljala. O tem je bil obveščen tudi veterinarski inšpektor, zoper lastnico psov pa bodo policisti uvedli hitri postopek. Podoben primer se je v Ankaranu sicer zgodil že v začetku meseca.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 65 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 178 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali devet vlomov in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda je bilo šest intervencij.

Včeraj popoldan so bili policisti obveščeni tudi o poginu rib v Nanoščici (most na relaciji Hruševje–Velika Brda). Na kraj sta prišla poleg kriminalistov še ribiški inšpektor in uslužbenec Drave. Sledi zbiranje obvestil in dokazov v smeri dokazovanja onesnaževanja potoka in pogina rib ter odgovornosti glede suma storitve kaznivega dejanja, so zapisali na PU Koper.

Na Šmarski v Kopru so ob 23.55 zaradi prekoračitve hitrosti v naselju policisti ustavljali osebni avto. Voznik najprej na znake ni ustavil, zatem pa so ga uspeli ustaviti na Vanganelski cesti, ko je poskušal peš zbežati. 23-letniku iz Kopra je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,68 mg/l. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog. V postopku mu je bila zasežena tudi alu folija, v kateri je bila bela prašnata snov, ki jo bodo poslali na analizo.

BONUS VIDEO: Se bodo podražili tudi obalni študentski domovi?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija