ZAROČENKA O RONALDOVEM NAPORNEM STILU ŽIVLJENJA: "V službo bi šla z avtobusom, domov pa v Bugattiju"

Svet

Georgina Rodriguez, zaročenka slavnega nogometaša Cristiana Ronalda, je priznala, da se je težko navadila na nogometašev razkošen življenjski slog. Povedala je tudi, kako se je večkrat izgubila v njegovi ogromni in razkošni vili.

27-letna lepotica, ki jo na Instagramu spremlja skoraj 30 milijonov ljudi in katere dokumentarni film I'm Georgina bo kmalu predvajan na Netflixu, je razkrila, da bi se težko navadila, da bi se v službo vozila z avtobusom, domov pa vračala z Ronaldovim Bugattijem.

Cristiano bi jo prišel iskat po njeni službi – zaposlena je bila kot prodajna pomočnica za modno znamko Gucci v Madridu, poroča Jutarnji list. "Tja bi prišla z avtobusom, odšla pa v Bugattiju. Od prodaje luksuznih predmetov sem prešla na nošenje istih na rdeči preprogi. Imam milijone sledilcev in sem žena najbolj spremljanega moškega na svetu," je povedala Georgina.

Spomnila se je tudi časov, ko se je večkrat izgubila v Ronaldovi luksuzni španski vili, češ da se je spopadala z velikostjo njegovega luksuznega doma, sama je namreč odraščala veliko bolj skromno. "Ko sem prvič prišla h Cristianu, sem se izgubila vsakič, ko sem šla v kuhinjo po kozarec vode. Včasih sem potrebovala pol ure, da sem našla pot do dnevne sobe, ker nisem vedela, kam naj grem. Že od nekdaj sem vajena živeti v majhnih stanovanjih. Trajalo je približno pol leta, da sem se končno naučila, kje je kateri prostor v njegovem domu," je razkrila.

Družina jo je oklicala za "najbolj zlobno žensko na svetu"

Njen intervju je izšel po tem, ko jo je njen stric Jesus Hernandez označil za "najbolj zlobno žensko na svetu" in jo obtožil, da je "po srečanju z Ronaldom pozabila na svojo družino". Stric, ki jo je vzgojil potem, ko je njen oče končal v zaporu, zdaj navaja, da se je z njimi slišala "le enkrat ali dvakrat, odkar je izvedel, da je v zvezi s slavnim nogometašem".

"Morda se nas sramuje in misli, da je boljša od nas, ki ne živimo njenega razkošnega življenjskega sloga. Nikoli je nisem prosil za nič," je dodal.

Njen oče Jorge je končal v zaporu zaradi tihotapljenje kokaina v vrednosti 100.000 funtov iz Španije, ko je bila Georgina stara komaj štiri leta. "Skrbel sem zanjo in njeno sestro, jima kupoval oblačila, plačeval elektriko in vodo. Vse sem naredil za njiju," je povedal.

Stric pa ni edini član družine, ki je Georgino označil za zlobno. Enakega mnenja je tudi njena polsestra Patricia Rodriguez. Nekoč je Georgino prosila, naj Cristiana vpraša, ali bi dal avtogram njenemu sinu, ki ga obožuje, a je Georgina odgovorila, da "ne more, ker je Ronaldo na dopustu".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija