ZARADI LJUBIMKE VRGEL SVOJA DVA OTROKA S 15. NADSTROPJA: Oba je doletela smrtna kazen

Kronika

Moški in ženska na Kitajskem sta bila obsojena na smrtno kazen, po tem ko je on s 15. nadstropja nebotičnika vrgel svoja dva otroka iz prvega zakona.

Zhang Bo in Ye Chengchen

Oče, Zhang Bo, je novembra 2020 svojo 2-letno hčer Zhang Ruixue in 1-letnega sina Zhanga Yangruija ubil zato, ker njegovo novo dekle ni želelo vzgajati njegovih otrok iz prvega zakona.

Njegovo novo dekle Ye Chengchen se z njim ni hotela poročiti zaradi njegovih otrok in nanj pritiskala, naj se jih reši. Celo do te mere, da se je samopoškodovala in si prerezala žile. Nato je oče svoja dva otroka vrgel iz 15. nadstropja nebotičnika. Takoj za tem je odhitel pred nebotičnik in, kot pravijo tožilci, se pretvarjal, da mu je žal. Obstaja tudi posnetek, na katerem udarja z glavo ob zid in nekontrolirano joče, kar je bila po mnenju tožilstva prav tako igra.

Takrat je namreč trdil, da je spal, ko so otroci padli skozi okno. Njega pa da so zbudili ljudje, ki so vpili, ko so na travniku pred zgradbo odkrili trupla.

Ljubimka si je prerezala žile prek video klica

Zgang je zvezo s Chengchen začel ko je bil še poročen z Chen Meilin, mati njunih otrok. Po ločitvi sta imela ločeno skrbništvo, hči je ostala z mamo, sin pa z očetom. Tako naj bi bilo do njunega 6. leta.

Na dan grozljive tragedije si Zhangova nova partnerka prerezala žile prek video klica. Situacijo je opisala njegova bivša žena: "Zhang se je v tem času pogovarjal z Ye. Prerezala si je zapestja, nato pa se je Zhang prestrašil. Telefon je padel, vzel je oba otroka in ju vrgel z balkona."

Po poročanju lokalnih medijev je oče priznal, da sta z Ye nameravala ubiti otroke, da bi si lahko ustvarila novo družino brez otrok iz prejšnjega zakona.

Sojenje se je začelo julija. Zhang je bil 28. decembra obsojen na smrt, prav tako tudi njegovo dekle, ker je nanj pritiskala, naj stori kaznivo dejanje, še poroča index.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  01 .01. 2022 ob  12: 00
13
Oba zabrisat iz 15 nadstropja ! Škoda metka!