"VSI MISLIJO, DA SVA SESTRI": Od hčerke je starejša le sedem let (FOTO, VIDEO)

Svet

Savana Chapin je poročena s Tizzynim očetom, 44-letnim Chrisom. Chris je lastnik frizerskega salona, ​​kjer je bila Savana frizerka in se je zaljubila v svojega starejšega šefa. Ker sta si Savana in Tizzy zelo podobni, ljudje pogosto mislijo, da sta sestri.

Mlade mame in njihove hčerke so si lahko včasih tako podobne, da je videti, kot da sta sestri. Vendar sta mati in hči iz ZDA presenetili uporabnike družbenih omrežij, ko sta povedali svojo starost.

Savana je šokirala vse, ko je razkrila, da je stara 29 let in le sedem let starejša od svoje hčerke. Savana je sicer Tizzyjina mačeha, vendar sta videti kot sestri.

Savana je poročena s Tizzyjnim očetom, 44-letnim Chrisom. Chris je lastnik frizerskega salona, ​​kjer je bila Savana frizerka in se je zaljubila v svojega starejšega šefa. Ko sta se spoznala, nista iskala zveze. Takrat je bil Chris sveže ločen in niti na misel mu ni prišlo, da bo njegova nova zaposlena postala njegova žena. Tudi Savana je pred tem pravkar končala dolgoletno zvezo in ni iskala partnerja, a srečanje je bilo usodno in par se je zaljubil ter kasneje tudi poročil.

Tizzy je bil sprva sumničava in ji ni bilo všeč, da je oče domov pripeljal mlado žensko njenih let. "Razumem jo, verjetno bi se tudi jaz počutila tako," je priznala Savana.

@sav_chapin If you’re new here ???????? #momlife #fyp #blendedfamily #agegaprelationship #husbandwife ♬ original sound - Sav

Vendar sta se kmalu spoprijateljili in ne moreta ena brez druge. Pogosto skupaj snemata videe za družbena omrežja. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  15 .02. 2024 ob  11: 46
-1
Je rodila pri sedmih letih?
vseved |  15 .02. 2024 ob  11: 01
Mislim,kakšni ljudje sedite v uredništvu tega portala?
va cagar |  15 .02. 2024 ob  10: 19
a ni kaj drugega za napisat, to posiljevanje z butastimi američani je že doseglo dno
Tomaž |  15 .02. 2024 ob  09: 17
10
Osebno mislim, da bi si take bedarije lahko prihranili.