VSAKO HOROSKOPSKO ZNAMENJE IMA SVOJO DUHOVNO ŽIVAL: Ugotovite, katera je vaša

Trendi

Vsako horoskopsko znamenje ima svojo duhovno žival, ki predstavlja njegove osnovne značilnosti, piše na portalu Atma. Namen vaše duhovne živali je, da vas opozori na to, kaj je znotraj vas. Duhovna žival je spontani del vsakega človeka, ki nas nikoli ne zapusti.

Oven

Duhovna žival ovna je tiger, s katerim si delijo hitrost in ostro naravo. Ovni vse želijo takoj in zdaj. Nikoli ne čakajo in ne gledajo ob strani, kako priložnosti izginjajo pred njegovimi očmi. Uživajo v nenehnih izzivih, ki jih sprejemajo ali ustvarjajo. Vedo, kaj hočejo, in nikomur ne dovolijo, da jim stoji na poti ali jih ovira pri tem, kar želijo doseči. Vedno iščejo nekaj novega, in ko se znajdejo v težavah, se lahko iz njih rešijo sami.

Bik

Bik je tako poseben, da je njegova duhovna žival tudi bik. So močni in sposobni vodje ter vedno prevzamejo pobudo. Tisto, kar začnejo, dokončajo. V negativni postavitvi postanejo posesivni in grabežljivi. Veliko jim pomeni varnost. Vedo, kaj hočejo od življenja in se ne bojijo boriti za to. Tako znamenje kot duhovna žival sta trmasta, brezkompromisna in skoraj vedno na koncu dobita, kar želita.

Dvojčka

Duhovna žival dvojčka je lisica, ki je radovedna, zabavna in nežna. Znamenje dvojčka kaže na prilagodljivost in spontanost. Ti ljudje so veseli radi komunicirajo, potujejo, se učijo in nenehno spoznavajo nove stvari. Tako kot njihova duhovna žival znajo biti tudi osebe, rojene v znamenju dvojčkov, energične in zvite. Na prvi pogled se bodo zdele naivne, v notranjosti pa so pravi mali prevaranti.

Rak

Duhovna žival raka je oposum, ki je po naravi zelo prilagodljiv. Rak ni le najbolj občutljiv znak, temveč tudi čustven, muhast, romantičen, intuitiven in skrivnosten. Tako rak kot oposum sta znana po tem, da se znata izogibati ljudem, a to ne pomeni, da rak ne mara svojih bližnjih. Ker so raki v sebi tudi močno empatični, si nenehno želijo drugim pomagati in jih ščititi z vso svojo tankočutnostjo.

Lev

To je precej enostavno uganiti. Duhovna žival leva je pav. Oba se rada razkazujeta in uživata v občudovanju s strani drugih. Levi so zelo neodvisni in konfliktni. Osebe, ki se z njimi ne strinjajo, samodejno vzamejo za tekmece, ki jih je potrebno premagati. Pred drugimi se radi dokažejo ter izpostavijo vse svoje sposobnosti. Vedno se potrudijo, da se pokažejo v najboljši luči.

Devica

Device so inteligentne in to je ena njihovih najmočnejših lastnosti, zato ni presenetljivo, da je njihova duhovna žival orangutan, ki ima sposobnost razmišljanja in razumevanja. Ti ljudje imajo veliko sposobnost analiziranja, logičnega mišljenja in natančnega delovanja. Problem obstaja zato, da se ga reši, devica pa vedno išče nove načine, kako si olajšati življenje in vnaprej načrtuje, da bi se izognila morebitnim težavam.

Tehtnica

Tehtnica je kot zajček, kar pomeni, da je prijazna in topla, čas pa najraje preživlja v družbi. Ti ljudje razumejo različne poglede in se zato pogosto težko opredelijo ali odločijo, tudi ko se morajo. Radi se izognejo konfliktnim situacijam, kar le še bolj poudarja njihovo neodločnost. Globoko v njih je zakoreninjeno uravnovešeno delovanje, ki ga boste občutili že takoj na začetku poznanstva. Tehtnice bežijo pred stresnimi situacijami, ker so zelo plahe.

Škorpijon

Škorpijoni so najbolj podobni bobrom, zavedajo se, kaj imajo in so vedno pripravljeni uporabiti svoje vire. Ti ljudje običajno niso lepi, vendar jih obdaja skrivnostnost, strast in magnetična privlačnost. So ekstremisti in so obsedeni s tistim, za kar si prizadevajo. So odlični delavci, ki nenehno iščejo nove projekte in si vedno postavljajo nove cilje, ki jih želijo doseči. Čeprav je škorpijon discipliniran in izjemen delavec, je nezaupljiv in maščevalen.

Strelec

Duhovna žival strelca je vidra, ki simbolizira navdušenje in smisel za zabavo. Zaradi svojega širokega duha in pozitivne naravnanosti so uvidevni do drugih ljudi, tudi drugačnih in po mnenju preostalih znamenj čudnih. Le v zelo negativni postavitvi postanejo obremenjeni z moralo in se prepuščajo predsodkom. Strelci so radi obkroženi s svojimi bližnjimi in na življenje gledajo kot na igro.

Kozorog

Duhovna žival kozoroga je konj. Oba sta zanesljiva, stabilna, dosledna, tradicionalna in z veliko mero samokontrole. Kozorogi se ne izogibajo dolžnostim, zato spadajo med zanesljiva znamenja. Zaradi prevelikih obveznosti in dolžnosti se zdi, da se ne znajo igrati ali živeti prijetnejših strani življenja. Njihov humor je cinično obarvan in večinoma se nagibajo k pesimizmu. Kozorogi so pogosto v oporo svojim bližnjim.

Vodnar

Vodnar se rad zabava kot delfin. Je zelo pameten in pustolovskega duha, njegovo življenje pa je ena velika igra, polna zabave. Ti ljudje so družabni in svobodni, neobičajni in idealistični. Poudarjajo enakost med ljudmi. Veliko bolje se počutijo v skupini podobno mislečih ljudi kot doma. Po naravi je duhoviti vodnar vedno pripravljen na nekaj novega.

Ribi

Ribe so zelo podobne morskim konjičkom. Ti ljudje verjamejo v univerzalno ljubezen in pogosto želijo uiti kakršnikoli resničnosti tega sveta. Zanje je značilno, da se z lahkoto zlijejo s situacijo. Ribe so prilagodljive, nevsiljive in plašne, če pa nanese, znajo hitro, tekoče in prepričljivo povedati, kaj si mislijo. So občutljive, prijazne, intuitivne in empatične. Rade so blizu družine in prijateljev ter se izogibajo nevarnostim, kadar je to mogoče.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija