VEGANSTVO JI JE PRINESLO KUP ZDRAVSTVENIH TEŽAV: Danes uživa izključno živila živalskega izvora, počuti se odlično (VIDEO)

Svet

23-letna študentka prava iz Atlante, Victoria Ferraz, na TikTok profilu, ki ga redno posodablja, vsak dan deli svoj jedilnik. Nekdanja zagovornica veganske prehrane je danes zvesta prehranjevanju, ki temelji na živilih živalskega izvora, znanem tudi kot  'carnivore dieta', ki jo prakticira tudi slavni pustolovec Bear Grylls.

Odkar je prešla na tovrstno prehrano, je minilo sedem mesecev. Victoria zdaj uživa zgolj meso, maslo, sir in jogurte. Hkrati se je odpovedala sadju in zelenjavi, poroča New York Post.

Pravi, da je veganstvo predstavljalo njeno najslabšo odločitev v življenju, ki jo obžaluje. Poudarja, da ji je veganstvo prineslo številne zdravstvene težave, med katerimi so bolečine v sklepih, akne, težave s sinusi, glavoboli in napenjanje.

@vic.ferraz weekly eats #carnivore #foryoupage #weightloss #highfat #fitness #health ♬ original sound - VICTORIA

@vic.ferraz beef short ribs are one of my fav high fat meals #carnivore #fyp #carnivorediet #highfatdiet ♬ original sound - VICTORIA

Spominja se, kako je bila prepričana v vegansko propagando in vsakodnevno uživala ovseno in mandljevo mleko ter se prehranjevala z živili rastlinskega izvora. "Nikoli več ne bi ponovila tega," z odločnostjo pove zagrizena mesojedka, ki hkrati poudari, da se še nikoli ni počutila bolje.

"Nikdar se ne bi vrnila k veganstvu, ker sem se takrat počutila slabo, danes pa se počutim odlično." Za zajtrk večinoma uživa jajca, slanino ali burger, kar poplakne s kavo z maslom. Za večerjo si privošči meso in ribe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  01 .10. 2023 ob  18: 10
Boga revca. Namesto da bi se drzale zdrave pameti in jedla vsega po malo, kar je edino prav.
kokodek |  01 .10. 2023 ob  14: 12
12
iz ene skrajnosti v drugo skrajnost hodi ta pupa, da si nabira všečke. Jesti je treba vsakega po malo!!
Pjero Panin |  01 .10. 2023 ob  13: 15
Se vedno se spomnem profesorja biologije.
Seveda so rastlinojede zivali,vendar vmes trave je kaksna gosenica,pajek,hrosc,mravlja, in tako zivali dobijo beljakovine in proteine.