V SEŽANI NAPADEL VARNOSTNICO: Najprej prerivanje, nato udarci

Kronika

Včeraj ob 8.18 so policisti bili obveščeni, da je pred eno od sežanskih prodajaln 34-letnik iz Divače napadel varnostnico. Varnostnica je videla, da je vzel s police artikel, ki ga ni plačal. Ko ga je izven prodajalne dohitela, je med njima prišlo do prerivanja, nakar jo je udaril v glavo, da je padla. Policisti celotno dogajanje še preverjajo in zbirajo obvestila za potrditev suma kaznivega dejanja.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 124 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in tri z lažjimi poškodbami, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v štirih primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 29 nezakonitih prehodov državne meje.

Kraje in vlomi

V Kopru je nekdo vlomil v lokal in ukradel tablični računalnik.

V Portorožu je nekdo prijavitelju, medtem ko je šel plavat, s plaže ukradel nahrbtnik z dokumenti, mobilnim telefonom in gotovino.

Na cestah

Ob 12. uri je v Postojni voznik kombiniranega vozila na prehodu za pešce in kolesa trčil v 23-letno voznico električnega skiroja. Najprej se je ustavil in ji pomagal, ker pa ni potrebovala zdravniške pomoči, je odpeljal. Kasneje so ugotovili, da je lažje poškodovana. Policisti še zbirajo obvestila.

Ob 13.55 so policisti bili obveščeni, da je v Kopru voznica osebnega avtomobila zavijala desno, ko je z invalidskim vozičkom po kolesarski stezi pripeljal 77-letnik, v katerega je trčila. 77-lenik je padel in se lažje poškodoval. 40-letni voznici bo izrečena globa.  

Popoldan so v Piranu ustavili 24-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 23. uri so v Izoli zasegli osebni avtomobil 39-letniku, ki je vozil v času veljavnega ukrepa odvzema vozniškega dovoljenja, odrejen hitri test za droge pa je bil pozitiven na kokain. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija