V KOPRU ZAPELJAL PRED NEKDANJE DEKLE, STOPIL IZ AVTA, POTEM PA NAREDIL TO: Policisti izsledili grozečega 24-letnika

Kronika

Včeraj zvečer je 24-letnik v Kopru na Piranski cesti zapeljal pred vozilo 22-letnice, nekdanjega dekleta, in jo ustavil. Stopil je iz vozila, nato pa z roko razbil okno njenega vozila in odpeljal. Policisti so ga izsledili in ustavili. Obravnava se kaznivo dejanje grožnje in kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografija je simbolična. 

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 59 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 150 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo, dve z lažjimi poškodbami in zasegli dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v devetih primerih.

Ob 14. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti Gradišče–Obrov, v kateri je 61-letni voznik iz Portoroža z avtomobilom trčil v drevo. Kot smo že poročali, je njegova sopotnica zaradi hudih poškodb umrla.

Ob 19. uri je pred starim zdravstvenim domom v Izoli otrok s kolesom zbil starejšo gospo. 82-letna ženska ima poškodovano nogo, po prvih podatkih gre za lažjo poškodbo. V primeru izsleditve otroka, sledi ustrezen ukrep.

Nesreča pri Obrovu, v kateri je umrla 91-letna sopotnica.

Popoldan so policisti na bencinskem servisu v Kopru zasegli osebni avto 21-letnemu državljanu Kosova, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

V Ankaranu je nekdo iz garderobe podjetja zaposlenemu ukradel denarnico. V nadaljevanju je bil opravljen neuspešen poskus dviga gotovine v Ankaranu in uspešni nakupi v Italiji. V denarnici je imel oškodovani prijavitelj tudi dokumente.

V Dobravi pri Izoli pa je nekdo s stanovanjske hiše strgal varnostno kamero in jo ukradel.

Fotografija je simbolična. 

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 24 ilegalnih migrantov (sedem državljanov Afganistana in 17 državljanov Bangladeša).

Včeraj ob 11. uri je v Zabičah ustavil osebni avto Jaguar, poljske registracije, ki je bil spredaj karamboliran, zatem pa odpeljal naprej. Policisti so ga izsledili v Topolcu. Voznik in sopotnik sta že pobegnila, v prtljažniku vozila pa so ostali trije državljani Bangladeša, ki so prišli v Slovenijo nelegalno.

Danes zjutraj, ob 6.30, so policisti v naselju Račice opazili sumljivo vozilo litvanskih registrskih tablic. Po ustaviti so ugotovili, da je voznik državljan Ukrajine, v vozilu pa je bilo 13 državljanov Bangladeša. Vsi postopki še potekajo, so zapisali na PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija