V KOPRSKI TRGOVINI NASILNO NAD NEKDANJO PARTNERKO: Tudi po prihodu policistov se ni umiril

Kronika

Ob 16.20 je v eno od koprskih prodajaln vstopil moški in pričel vpiti na zaposleno, svojo nekdanjo partnerko, zatem pa jo je tudi udaril. Tudi po prihodu policistov na kraj ni prenehal s kršitvami, zato so mu odredili pridržanje. Izrekli so mu globo, osumljen je tudi kaznivega dejanja zalezovanja.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 62 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 168 klicev. Obravnavali so 19 prometnih nesreč z materialno škodo, dva z lažjimi poškodbami in eno s hujšimi, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in tri tatvine, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v sedmih primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali dva nezakonita prehoda državne meje.

V Izoli so dopoldan 16-letniku zasegli skuter, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Popoldan so zasegli še skuter 15-letniku, ki je prav tako vozil brez vozniškega dovoljenja, skuter pa ni registriran. Obema sledi obdolžilni predlog.

V Gažonu je nekdo vlomil v prostore športnega društva in ukradel televizijo.

V Kopru so ukradli električni skiro znamke Ninebot, črne barve, vreden 400 evrov.

Ob 19.15 je v Portorožu 61-letni voznik odprl vrata parkiranega avtomobila, ne da bi se prej prepričal, če je to varno. Ko je mimo pripeljal 38-letni voznik električnega skiroja, je trčil v vrata in padel. Odpeljan je bil v bolnišnico, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija