V BOLNIŠKI ČAKALNICI SPOZNALA SANJSKEGA PARTNERJA: 'Troli' pravijo, da je samo vprašanje časa, kdaj jo bo zapustil (FOTO)

Trendi

33-letna Grace Dudley je povedala, da se je skoraj spravila v prezgodnji grob, saj je vsak dan pojedla po štiri obilne obroke hitre hrane. Leta 2023 je v Turčiji prestala operacijo zmanjšanja želodca, ki ji je omogočila, da izgubi več kot tretjino telesne teže. Operacija je bila prelomna na več načinov, saj je v bolniški čakalnici spoznala Terryja Marshalla, ki je čakal na kirurški poseg na zobeh.

35-letni oče treh otrok se je z Grace zbližal med njenim okrevanjem po operaciji in odtlej sta nerazdružljiva. Presenetljive fotografije prikazujejo Graceino neverjetno izgubo teže, zaradi katere je za prijatelje in družino neprepoznavna.

Vendar pa 'spletni troli' pravijo, da je samo vprašanje časa, kdaj jo bo Terry zapustil in si poiskal drugo žensko, saj je v primerjavi z njo veliko bolj privlačen. "Ne vidiva samo zunanjosti, vidiva v srce in dušo drug drugega. Zelo plitko je, če smo osredotočeni samo na videz. Najina ljubezen preprosto premaga vse," na žaljive komentarje odgovarja Grace.

Grace je pridobila kilograme po izgubi očeta leta 2020. "Pojedla sem tri ali štiri pripravljene jedi na dan. Zajtrkovala sem v McDonald'su, za kosilo sem pojedla nekaj, kot je Smashburger, za večerjo pa kebab, in kasneje sem bila spet lačna in naročila pico. Komaj sem vstala, imela sem grozno spalno apnejo. Bila sem skoraj nepremična, nisem mogla priti do vhodnih vrat. Moje noge in boki niso mogli prenesti teže. Bila sem brez dvoma zasvojena s hrano. Nisem jedla, da bi preživela, živela sem, da bi jedla."

"Po operaciji je moja samozavest zrasla. Moje duševno zdravje je doživelo največje izboljšanje. Spalna apneja je izginila, prav tako tveganje za diabetes. Zdaj popolnoma drugače razmišljam o hrani."  Grace dodaja: "Terry me je spoznal v mojem absolutnem najslabšem stanju in takoj sva se zaljubila. Še vedno sva skupaj, srečnejša kot kdaj koli prej, najini otroci se imajo radi. Nikoli nisem mislila, da bom tam spoznala moškega svojih sanj, on je moj največji podpornik."

Terry poudarja: "Zadnje, kar sem iskal, je bila ljubezen, a takoj se je vžgala iskrica. Še nikoli prej se nisem tako čutil do kogarkoli. Po odhodu iz Turčije si nisva prenehala dopisovati in se čez teden dni spet sestala. Od takrat sva nerazdružljiva," poroča Gloucestershire Live.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija