USPE SAMO TISTIM Z 'ORLOVSKIM VIDOM': Imate 12 sekund, da opazite tri jajca (FOTO)

Trendi

Pripravite se na veliko noč s tem ugankarskim izzivom, ki je tematsko povezan s pomladjo. Vaša naloga je najti tri jajca, ki se skrivajo v sliki - a vedite, težje je, kot se zdi.

Vidite lahko park z zeleno travo, drevesi, metulji, pticami, ljudmi, ki kolesarijo, otroki, ki se igrajo, in nekaj ljubkih jagnjet in ovc. Preden začnete sanjariti o toplem vremenu in piknikih, vas čaka naloga.

V tej sliki so skrita tri jajca, ki niso takoj očitna. Toda če uspete osredotočiti svoj um in prezreti moteče faktorje na sliki, bi jih morali najti.

Po poročanju Jagran Josh imate 'orlovski vid', če jih opazite, in tako težko je, da jih le dva odstotka ljudi najde v 12 sekundah ali manj. Po navedbah spletnega mesta to ni le vprašanje hitrosti, ampak "merilo vašega IQ in ostrine vašega vida". Pojasnili so: "Le približno dva odstotka ljudi, tisti, ki so obdarjeni z izjemno ostrim vidom in visokim IQ, lahko v tako kratkem času opazijo vsa tri jajca."

Nastavite časovnik in preverite, kako dolgo vam bo vzelo, da najdete tri jajca. Če jih opazite v 12 sekundah, si lahko resnično čestitate. Odgovor lahko najdete spodaj.

Jajca se skrivajo v gnezdu na drevesu - kar je precej očitno mesto za jajca, če malo pomislite! Toda ker ni bilo določeno, katera jajca je treba iskati, bi bilo lahko težko.

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija