TRIJE ZNAKI, KI EKSTREMNO DOBRO PRENAŠAJO STRES: In tisti trije, ki se takoj zlomijo

Trendi

Medtem ko pripravljate prezentacijo, dolgo 50 diapozitivov, se vam tipkovnica polije z vodo, vaš otrok pa se je ravno v tem trenutku odločil, da poriše stene. Kako se boste spopadli z vsem tem? Kot kaže, je veliko odvisno od vašega astrološkega znamenja.

Tri astrološka znamenja, ki najbolje delujejo v stresnih okoliščinah, so bik, strelec in ribi.

Bik je temeljit, metodičen, prizemljen in zanesljiv – ima vse lastnosti, ki mu pomagajo, da vsako stvar mirno izpelje od začetka do konca.  

Strelec gleda na življenje s ptičje perspektive in se, dvignjen nad podrobnostmi in dramami, osredotoča na tisto, kar je zares pomembno.

Ribe imajo sposobnost, da zaobidejo svoje skrbi tako, da se osredotočijo na pomoč in služenje drugim. Ko se pojavi stres, se zatečejo k svojim ustvarjalnim darovom.

Med tiste, ki jim spopadanje s stresom ne gre najbolje od rok, pa sodijo lev, devica in dvojčka.

Leva obožujemo zaradi njegovega dramskega talenta, pa vendar se ta drama lahko prenaša tudi v druge vidike njegovega življenja (zlasti, kadar stvari ne potekajo po načrtu).

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

Devica vidi svet skozi povečevalno steklo in si prizadeva biti popolna – slovnično, higiensko, prehransko. Kadar gredo stvari narobe, je stres zanjo neizogiben.

Dvojčki živijo v nenehnem kaosu svojih misli, kjer se obremenjujejo s svojimi strahovi in pozabljenimi opravili. Zaradi tega premlevanja in prelaganja nalog je skoraj nemogoče, da bi se držali urnika.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija