TRI STVARI, KI JIH TVOJ PARTNER NE SME IZREČI IN/ALI STORITI: Nasveti trenerja za zmenke (VIDEO)

Trendi

Spoznajte Jacoba Lucasa, strokovnjaka za zmenke, ki naj bi s svojimi metodami pomagal že milijonom ljudem, da si ustvarijo ljubezensko življenje, kakršnega so si vedno želeli. Jacob ne le neposredno sodeluje s strankami, ampak deli tudi vsebine o zmenkih na TikToku, kjer ga spremlja preko 700.000 sledilcev.

V nedavnem videoposnetku je razkril tri stvari, ki jih pari nikoli ne bi smeli reči drug drugemu. Opozarja, da če vaš partner/partnerka izreče in ali naredi katero od teh stvari, morda ni prava oseba za vas, saj so to rdeče zastavice oziroma opozorilni znaki. V videoposnetku pravi: "Sem profesionalni trener za zmenke in tukaj so tri stvari, ki jih vaš partner/partnerka nikoli ne bi smel/a reči in/ali storiti."

Prva stvar je, da vas ignorira, kadar ne doseže svojega cilja. Tako pokaže, da ne zna na pravi način izraziti sebe. Namesto tega uporablja neumne taktike, kot je ignoriranje, in to ni oseba, s katero želite biti v zvezi.

@jacoblucas101 Has anyone ever said or done these things to you? #datingcoach #relationshipcoach #relationshipadvice #relationships #relationship #boyfriend #girlfriend ♬ original sound - Jacob Lucas | Dating Coach

Druga, kadar sta v sporu, namesto da bi ga mirno razrešila, vedno reče, da vas bo zapustil/zapustila, čeprav v resnici nima nobene takšne namere. S tem vas želi spraviti ob živce glede njegovega/njenega odhoda, da boste soglašali z vsem, kar pravi. Če hoče oditi, naj gre, vendar to ne sme biti orodje za zmago v sporu. Gre za resnično nezrelo in grdo taktiko, ki je vaš/a partner/ka nikoli ne bi smel/a uporabiti proti vam.

In tretja, res grozna stvar. Vaš partner/partnerka vas primerja z drugimi ljudmi, še posebej s preteklimi partnerji/partnerkami.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija