TRGOVINE OBČANOM JIM NI USPELO ZAGOTOVITI: Zdaj gre stavba na dražbo

Ankaran

Nekdanje skladišče ob Jadranski cesti, ki je v lasti Občine Ankaran, gre 9. julija na javno dražbo. Stavba bo naprodaj po izklicni ceni 1,8 milijona evrov.

Nepremičnina ob Jadranski cesti, ki jo je Občina Ankaran pred leti kupila od družbe Gea produkt, bo 9. julija predmet javne dražbe. Stavbo je občina v skladu z željami občanov želela nameniti za novo trgovino. "Kljub večkratnim poskusom oddaje prostora in povabilom trgovcem k sodelovanju nepremičnina ni bila deležna interesa trgovskih podjetij," so zapisali.

Nepremičnina, ki v naravi predstavlja nekdanje skladišče z manipulativnimi površinami in parkiriščem, bo tako, skladno s sklepom občinskega sveta, naprodaj.

Javna dražba bo 9. julija ob 11. uri v večnamenskem prostoru Občine Ankaran na naslovu Regentova ulica 2, 6280 Ankaran.

Stavba z 853,3 m2 neto tlorisne površine, ki stoji na parceli 1238/1 k. o. Oltra v izmeri 2.921 m2, bo naprodaj po izklicni ceni 1,8 milijona evrov"Udeleženci, ki želijo sodelovati na javni dražbi, morajo najkasneje do vključno 5. julija 2024 vplačati varščino v višini (najmanj) 10 odstotkov izklicne cene. Najnižji znesek višanja kupnine na javni dražbi je 1.000 evrov," je navedeno na spletni strani ankaranske občine-

Nepremičnina bo po načelu videno - kupljeno prodana dražitelju, ki bo ponudil najvišjo nakupno ceno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija