TRAGEDIJA V PRIMORSKEM LOKALU: V sporu med gosti življenje izgubil 25-letnik

Kronika

Sinoči ob 20.14 je bila policija obveščena o nasilnem dogodku v enem od gostinskih lokalov na Tolminskem. Tam je prišlo do spora med gosti lokala. V sporu med več osebami je zaradi uporabe ostrega predmeta s strani osumljenega 56-letnega državljana Slovenije, izgubil življenje 25-letni moški, državljan Slovenije, ena oseba pa je bila poškodovana.

Obravnavo primera so prevzeli novogoriški kriminalisti, na kraju dejanja sta bila tudi okrožna državna tožilka in preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Novi Gorici, ki je odredil sodno obdukcijo umrlega.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja je bila na kraju dejanja osumljenemu odvzeta prostost in bo po zaključeni preiskavi s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku.

Kot je današnji izjavi povedal vodja sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica Marino Pangos, naj bi bili udeleženi v sporu znanci. Po neuradnih informacijah se je tragični dogodek zgodil na železniški postaji na Mostu na Soči, česar pa Pangos ni želel potrditi.

Drugih podrobnosti zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja dodatnih preiskovalnih dejanj, da bi ugotovili vsa pomembna dejstva okoliščin kaznivega dejanja, policisti zaenkrat še ne morejo posredovati.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija