TRAGEDIJA MED TOLMINOM IN IDRIJO: 20-letna voznica podlegla poškodbam

Kronika

Danes okoli 13.30 se je na glavni cesti med Spodnjo Idrijo in naseljem Cerkno zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 20-letna voznica, so sporočili z novogoriške policijske uprave. Udeleženi sta bili dve osebni vozili. Zaradi nesreče je bila nekaj časa zaprta regionalna cesta med Spodnjo Idrijo in Travnikom.

Fotografija je simbolična.

V prometni nesreči je bil poleg preminule 20-letnice udeležen tudi 54-letni voznik osebnega avtomobila. Po dosedanjih zbranih podatkih je 20-letna voznica vozila po glavni cesti iz Spodnje Idrije proti Cerknem, kjer je med vožnjo skozi blagi levi ovinek prišlo do zanašanja njenega osebnega vozila, nato pa je z desnim bočnim delom svojega vozila na levi strani vozišča trčila v 54-letnega voznika. Slednji se je peljal v nasprotni smeri proti Spodnji Idriji.

20-letnica je na kraju nesreče umrla, 54-letnik pa je lažje telesno poškodovan, nudena mu je bila tudi zdravniška pomoč.

O tragičnem dogodku je policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Okoliščine prometne nesreče policija v tem trenutku še vedno preiskujejo, zato bodo več podrobnosti širši javnosti posredovali po njenem zaključku.

Na cestah na Severnem Primorskem so za posledicami prometnih nesreč v letošnjem letu umrle tri osebe, so še dodali na Policijski upravi Nova Gorica.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija