"TO SO CESTNI TERORISTI IN NIČ DRUGEGA": Sin primorske novinarke se je za las izognil potencialni nevarnosti (VIDEO)

Kronika

V nevarni situaciji, ki bi se lahko končala tudi tragično, se je danes ponoči na cesti znašel sin primorske novinarke Eugenije Carl. Kot je zapisala na družbenem omrežju, se je sin za las izognil trčenju, ko je vozil od Belvederja proti Strunjanu.

Zgodilo se je okoli pol enih zjutraj, ko je sinu primorske novinarke "nasproti pripeljal ali popolnoma pijan ali popolnoma drogiran (ali v kombinaciji) voznik v rdečem BMW-ju. Tik pred srečanjem je tip zapeljal na bankino in v korono, od koder ga je odbilo na nasprotni pas. Bogu hvala za mlado reakcijo in dober zavorni sistem, da ni prišlo do najhujšega," je zapisala Carlova na družbenem omrežju Facebook. Po njenih besedah je sin takoj poklical policijo, se obrnil in šel za njim ter usmerjal patruljo.

"Ta je vijugajočega voznika, ki je dobesedno plesal po obeh pasovih, ujela na koncu izolske obvoznice, a se tip ni zmenil za nikogar. Še čike je metal skozi okno. V Kopru pa je policiji celo poskušal pobegniti. Kako se je končalo, ne vemo. Upam, da so ga prenočili na hladnem, mu vzeli vozniško in mu nabili huronsko kazen. Še boljše, če bi mu še zaplenili avto," je svoje mnenje zapisala Carlova, ki je prepričana, da omenjeni voznik ni prvič sedel za volan v takem stanju.

Danes ob pol enih zjutraj se je moj sin za las izognil čelnemu trčenju. Vozil je od Belvederja proti Strunjanu, ko mu je...

Posted by Eugenija Carl on Sunday, October 3, 2021

"Zato zlasti Novogoričani, pozor. Tablica je vidna in tako je prav. Ker to so cestni teroristi in nič drugega. Potencialni sejalci smrti," še opozarja novinarka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
štupido |  04 .10. 2021 ob  13: 45
Kokodek štupida si lahko samo ti. Če bi imela malo sivih celic v glavi, bi se zavedala da je res ampak neumen ne ve da je neumen. Tako kot Carlova z njenim načinom poročanja.
štupido |  04 .10. 2021 ob  13: 27
Zdaj ko se je zgodilo njenemi sinčku bi ona začela tretjo svetovno vojno. Kot da so ljudje včeraj izumili alkohol, kot da v sloveniji ne umre letno 100 ljudi od posledic alkohola v prometu. Danes se je spomnila javnega linča pijancev. Samo danes, ker se je zgodilo njenemu sinčku.
Zarja |  04 .10. 2021 ob  08: 05
22
Pomemben članek. Ker, če ne bi šlo za njenega sina, ne bi bilo niti omenjeno .
kokodek |  04 .10. 2021 ob  07: 52
"štupido", si pa res štupido
alfa |  03 .10. 2021 ob  21: 49
boy george-war war stupid and people stupid....