TEŽKO SE VEŽEJO IN OSTAJAJO ZVESTI: Če si želite dolgotrajne zveze, se tem znakom horoskopa raje izogibajte

Trendi

Sodeč po položajih planetov in splošnih značilnostih zodiaka obstajajo določeni znaki horoskopa, ki težko najdejo partnerja ter vzpostavijo globoke in trajne čustvene povezave. Na začetku se sicer lahko močno navežejo na partnerja, a na žalost to ne traja dolgo, tudi če imajo ob sebi sorodno dušo. Katerim astrološkim znakom se morate izogibati, če si želite dolgotrajnega razmerja?

Oven

Na samem začetku zveze Ovni uživajo v osvajanju in zapeljevanju. Glede na to, da to ognjeno znamenje vodi Mars, planet, povezan s strastjo, njihova pustolovska narava močno vpliva tudi na njihova čustvena razmerja. Včasih stopijo v odnos, čeprav nanj niso povsem pripravljeni, večinoma se to zgodi z osebo, ki ne more dohajati njihovi energiji, posledica pa je razpad odnosa.

Pripadnike tega znaka poganjajo strast in čustva, zato imajo pogosto kratkotrajne odnose, ki temeljijo na privlačnosti, vse dokler ne najdejo prave osebe, s katero bi se lahko ustalili. Njihov idealni partner je oseba, ki zna biti v koraku z njimi, ali pa jim daje dovolj svobode, da uživajo v svojih avanturah.

Dvojčki

Dvojčki so seveda radovedni, očarani nad življenjem in novimi izkušnjami. Ta zračni znak se prepušča trenutnim navdihom in svojim interesom, če kdo ne zmore zadržati njegovo pozornost, bo hitro odletel dalje. Posledično Dvojček komajda preživi v romantični zvezi, njegova intimnost pa ne pomeni kakršne koli zavezanosti. Umirijo se šele, ko so se odločili, da so na to pripravljeni.

Strelec

Od vseh znakov zodiaka so kratkotrajni odnosi najbolj značilni za Strelca. Ta očarljivi znak dojema življenje kot veliko zabavo, težko se zaljubi in ohrani romantični odnos s partnerjem, zato se mu ne mudi, da bi se ustalil. Za rojene v znamenju Strelca je značilno, da potrebujejo veliko svobode, da raziskujejo in širijo svoje obzorje.

Osebna rast in nove, sveže izkušnje so njihova prioriteta, kar jim otežuje vzpostavljanje in izgradnjo kakovostnega dolgotrajnega čustvenega odnosa. Posledično so njihova razmerja pogosto kratke in sladke dogodivščine, saj lahko Strelec le tako ohrani neodvisnost.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija