TEM ZNAKOM HOROSKOPA SE NE MUDI IZPOVEDATI LJUBEZNI: Ste jih pripravljeni počakati?

Trendi

Ker je vsak človeški odnos drugačen, je pogosto težko natančno vedeti, kdaj je pravi čas, da delite svoje občutke. Tisti, ki si radi vzamete čas, boste na spodnjem seznamu našli tri astrološka znamenja, ki se jim prav tako ne mudi reči 'ljubim te'. Ste jih pripravljeni počakati?

Dvojček

Po besedah astrologa Terryja O'Connorja dvojčke vodi njihov razum. Tudi ko bodo zaradi ljubezni izgubili glavo, se ne bodo ustalili, vse dokler ne bodo popolnoma prepričani, da ima odnos resnični potencial.

Kozorog

Kozorog premore zelo visoko raven predanosti in delovne etike. Potreboval bo čas, da se povzpne na goro imenovano 'ljubezen' in doseže svoje cilje.

Za kozoroge je značilno, da si želijo, da "bi bila ljubezen vredna", poudarja O'Connor. Čeprav slovijo kot zadržani, imajo kozorogi v resnici veliko srce.

Vodnar

Vodnarji so izredno predani, včasih celo preveč. Vendar po poti do ljubezni stopajo zelo počasi. Uživajo namreč v svoji svobodi in potrebujejo čas, da najdejo partnerja, ki bi jih vzljubil zaradi njihove muhavosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija