TAYLOR SWIFT Z NOVIM ALBUMOM IN REKORDOM: V manj kot 24 urah je imel več kot 200 milijonov pretočnih predvajanj

Trendi

Ameriška pop zvezdnica Taylor Swift je v petek svoje oboževalce navdušila z dvojnim albumom 'The Tortured Poets Department', s katerim je 34-letna glasbenica že dosegla rekord glede pretočnega predvajanja glasbe.

Zadnji album Swift je bil na ponudniku pretočnega predvajanja glasbe Spotify v enem dnevu predvajan tolikokrat kot še noben drug album. V manj kot 24 urah je imel več kot 200 milijonov pretočnih predvajanj, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Swift se sedaj ponaša tudi s skupno tremi največkrat predvajanimi albumi v enem dnevu na Spotifyju; poleg dvojnega albuma, ki je izšel v petek, mu sledita še njena albuma 'Midnights' in '1989 (Taylor's Version)'.

Swiftova je pred tem že postavila več rekordov na Spotifyju; oktobra 2022 je bil 'Midnight' največkrat pretočno predvajan album v enem dnevu, Swift pa je postala izvajalka z največ pretočnega predvajanja v enem dnevu. V vsem letu 2023 je bila Swit tudi največkrat pretočno predvajana glasbenica in sicer 26,1 milijarde-krat, še navaja dpa.

Enajsti studijski album Swift je sicer posvečen različnim fazam razhoda.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija