TAKO SO PRAZNOVALI KRISOV NAJLEPŠI ROJSTNI DAN: "Vau" je bil tudi zanj (VIDEO)

Svet

Včeraj je mali Kris Zudich iz Kopra praznoval svoj drugi rojstni dan. Ob tej posebni priložnosti sta za naš portal spregovorili tako njegova mama Ana Jerak kot Larisa Štoka, ki je mladi družini omogočila pravljično praznovanje. Kris je namreč s pomočjo obsežne dobrodelne akcije pravočasno prejel revolucionarno zdravilo zolgensma in napreduje iz dneva v dan.

Kot je za naš portal povedala Ana Jerak, bodo Krisov rojstni dan zares praznovali skupaj z domačimi, ko se vrnejo v Slovenijo. So pa ob tem pomembnem dnevu na družbenem omrežju Facebook objavili posnetek, na katerem Kris veselo jaha gumijastega ponija. O tem bi lahko nekaj mesecev nazaj zgolj sanjal. Med jahanjem je sedaj dvoletnik celo rekel "vau".

"Za nami sta res dve posebni leti. Polni smeha, solz, vzponov in padcev. Ampak s trdo voljo, željo, predvsem pa z vašo pomočjo, praznujemo Krisov najlepši rojstni dan," sta se ob voščilu sinu vsem, ki s(m)o pomagali ponovno zahvalila Krisova starša. "Kris, vsi smo ponosni nate do neba in še več. Ostani še naprej tako vztrajen, pozitiven in zlat fantek. Predvsem pa nam riši še naprej nasmehe na obraz, saj teh ni nikoli dovolj," sta še dodala.

Za nami sta res dve posebni leti. Polni smeha, solz, vzponov in padcev. Ampak s trdo voljo, zeljo, predvsem pa z vaso pomocjo, praznujemo Krisov najlepsi rojstni dan. Kris, vsi smo ponosni nate do neba in se vec. Ostani se naprej tako vztrajen, pozitiven in zlat fantek. Predvsem pa, nam risi se naprej nasmehe na obrazu, saj teh ni nikoli dovolj❤ Hvala se enkrat vsem. Radi te imava, tvoj tata in mama❤ Tanti auguri amore nostro❤ Quest' anno grazie all'impegno, desiderio e l'aiuto vostro, festeggiamo davvero un compleanno speciale❤ Ti vogliamo bene Kris, tuo papà e mamma. #zakrisa #srecnokris

Objavil/a Go Help Kris dne Torek, 28. januar 2020

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija