TA HOROSKOPSKA ZNAMENJA JE ENOSTAVNO PRETENTATI: Preverite, če ste med njimi

Trendi

V življenju je pomembno, da imate sposobnost soočanja z vsemi možnimi situacijami. Toda nekatera horoskopska znamenja so zelo naivna in jih je zlahka zavesti. Redko se naučijo lekcije, saj preveč zaupajo ljudem, ki jih želijo samo izkoristiti. Lahkoverni zodiakalni znaki imajo namreč preveč zaupanja v svet. Drugi ljudje njihovo zaupljivost, prijaznost in odprtost zlahka obrnejo sebi v prid. Preverite, če ste med najbolj naivnimi znamenji.

Strelec

Strelec navadno pozitivno gleda na življenje, a velikokrat svojo negotovost prikrije s pretiranim optimizmom. S tem horoskopskim znamenjem je enostavno manipulirati, njegova pozitivna podoba hitro postane ranljiva in njegov pozitiven pogled na svet se lahko naglo in pretirano spremeni.

Velikokrat je naiven in misli, da se mu določene stvari ne morejo zgoditi. Za strelca je dobro, da razume, da se v življenju lahko pojavijo težave in opusti svojo lahkovernost. Mora si dopovedati, da v življenju ni vse sončno in cvetoče in da obstaja tudi temna stran. Življenje sta oba pola in vse tisto vmes.

Tehtnica

Tehtnica je običajno pristna in dobronamerna oseba. Vendar če ni dovolj pozorna, se zagotovo najdejo tisti, ki znajo to izkoristiti. Tehtnica se mora iz razočaranj nekaj naučiti, se okrepiti in prepoznati svojo naivnost. Ljudem, ki niso spoštljivi in širijo slabo energijo, se je najbolje izogibati. Kadar to ni mogoče, pa je treba postaviti jasne meje.

Trening samozavedanja tehtnici lahko zelo pomaga, da ozavesti svoje šibke točke in postane odpornejša na manipulacije in razočaranja ter prepozna koristoljubne osebe.

Ribi

Riba je življenju večkrat prizadeta in prevarana. Pusti se manipulirati in zlahka verjame praznim obljubam. Redno si obljubi, da bo to spremenila, vendar vedno naleti na ljudi, ki jo pretentajo. Riba je odprtega srca in prijazna oseba, a žal velikokrat zelo naivna.

Mora se naučiti opaziti podobnosti med ljudmi, ki so nagnjeni k zavajanju drugih. Zato je dobro, da pozorno preveri, kakšna načela in vrednote ima sogovornik oziroma kdorkoli, s komer ima opravka, saj si do nekoga včasih lahko dober preprosto tako, da se ga izogibaš in mu z varne razdalje želiš vse najboljše. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija