STE ZADOVOLJNI S SVOJO SLUŽBO? Preverite, katera je za vas idealna kariera glede na horoskopski znak

Trendi

Ker odločitev o začetku kariere ali menjavi službe vpliva še na nadaljnjih nekaj let poklicnega in osebnega življenja je pomembno, da se pred izbiro prepričate, v kakšno službo se podajate in da boste tam res zadovoljni. Na to vplivajo tudi zvezde, natančneje astrološki znak, v katerem ste rojeni. Poglejte, kakšna je, glede na priporočila portala Espresso Communication, za vas idealna kariera glede na znamenje zodiaka.

Oven

Po besedah astrologinje Susan Miller, so rojeni v tem znaku vodje po naravi. So odločni, tekmovalni in se zato dobro odrežejo na različnih področjih znotraj podjetja, najbolj pa njihove lastnosti pridejo do izraza, če se odločijo za samostojno karierno pot. Ker gre za izjemno kreativne posameznike, jim sicer najbolj odgovarjajo položaji, na katerih dodobra uporabijo svoje kreativne sposobnosti in neomejeno izražajo svoje zamisli ter ideje.

Najboljši poklici: Direktor, projektni vodja, osebni trener, prodajni referent, kreativni vodja.

Bik

Rojeni v ozvezdju bika so med vsemi astrološkimi znaki najbolj zanesljivi in praktični. Zato se najbolje odrežejo v karierah, ki sledijo vzorcu in potekajo po ustaljenih tirnicah. Potrpežljivi, predani in delovni biki dobro delujejo v umirjenem, organiziranemu okolju brez kaosa, kjer vsak ve, kaj je njegova naloga.

Najboljše kariere: Finančništvo in bankirstvo, zdravstvo, administracija, arhitektura, kuhinja.

Dvojček

Znamenje z najboljšimi komunikacijskimi sposobnostmi, je prepričana Millerjeva ki dodaja, da so rojeni v njem praviloma zelo ostrega uma, prilagodljivi in dinamični. So tudi zelo prepričljivi, obožujejo umetnost ter dobre debate.

Najboljša kariera: Novinarstvo, marketing in prodaja, popotništvo, razvoj programske opreme.

Rak

Skrbni in bistri raki imajo odlično razviti šesti čut, premorejo ogromno empatije in v vse, kar počnejo, vnašajo veliko mero skrbnosti. Njihov instinkt jih praktično nikoli ne pusti na cedilu, zato se najbolje znajdejo v poklicih, kjer ta igra pomembno vlogo.

Najboljše kariere: Posel in finance, investicije, socialno delo, medicina, nega otrok ali odraslih, igralstvo, notranja oprema doma.

Lev

Z željo po tem, da bi bil vedno v središču pozornosti, se lev vselej spogleduje s poklici, ki vanj usmerjajo žaromete. Levi so rojeni vodje, so zabavni, ambiciozni, odločni a hkrati zelo nepredvidljivi. So dramatični, spontani, kreativni, samozavestni, ekstrovertirani in dominantni.

Idealne kariere: Igralstvo, umetnost, oblikovanje oblačil in kostumov, izobraževanje, pravo, management.

Devica

Device najbolj slovijo po sposobnosti jasnega in razumljivega komuniciranja. Gre za organizirane, praktične in zanesljive posameznike. Tudi v dramatičnih situacijah ohranjajo mirno kri in se zato odlično odrežejo v poklicih, kjer je treba dobro in zbrano delovati tudi pod pritiskom.

Najboljše kariere: Poklici, namenjeni varovanju, kirurgija, urednikovanje, televizijska produkcija, publicistika.

Tehtnica

Susan Miller za tehtnice pravi, da so prave zvezdice zodiaka, zanje namreč velja, da so uglajene, vedno urejene, poetične in mehke po duši. V družbi so cenjene in so znane tudi po tem, da vselej težijo k ravnovesju in nekonfliktnosti, posledično so odlični mediatorji.

Idealne kariere: Pravo, pogajalstvo, diplomacija, urednikovanje, kritika, organizacija porok, popotništvo in turizem.

Škorpijon

Škorpijoni vedno iščejo možnosti in priložnosti za osebnostno rast. Po naravi so vodje, tekmovalni in hočejo vselej spoznati ozadje stvari ter dogajanja. Čeprav delujejo malo zastrašujoče, so v resnici zelo sočutni in po naravi zvesti.

Najboljše kariere: Krizno vodenje, management, logistika, projektno vodenje, posel in finance.

Strelec

Rojeni v tem znamenju so inteligentni in se z veseljem vse življenje učijo ter osvajajo nove informacije. So odlični pripovedovalci zgodb, obožujejo resne in manj resne debate ter skušajo najti odgovore na globoka življenjska vprašanja. Prav tako so to optimistični posamezniki svobodnega duha, ki obožujejo bivanje v naravi.

Najboljše kariere: Popotništvo, izobraževanje, prodaja, proučevanje živali, veterina.

Kozorog

Vlada jim mogočna gorska koza, ki jo odlikujejo vzdržljivost, energija in neizmerna življenjska moč. Tudi rojeni v tem znamenju so znani po teh lastnostih, ob tem pa so izjemno osredotočeni na cilje, ki si jih zadajo in katere želijo za vsako ceno doseči. Gre za resne, prezimljene, zaupanja vredne posameznike, za katere v življenju praktično ni meja.

Idealne kariere: Pravo, računovodstvo, kadrovske službe, medicina, politika.

Vodnar

Vedno  so korak pred ostalimi. Vedno spremljajo vse, kar se dogaja na področju razvoja in novih tehnologi, velikokrat so prav oni tisti, ki uvajajo novosti, preizkušajo nove teorije ter snujejo izume. Več pozornosti, kot zaslužku in karieri, namenjajo sebi, natančneje delu, v katerem uživajo. Prav tako kot sebe, radi osrečujejo druge in so zato velikokrat vpeti v humanitarne organizacije.

Idealna kariera: Področja osebnostne rasti, samostojno podjetništvo, grafično oblikovanje, fotografiranje, tehnologija in razvoj, skrb za mentalno zdravje, dobrodelne organizacije.

Riba

Sočutje je drugo ime za ribo. Rojeni v tem znaku premorejo izjemno čustveno inteligenco. Čeprav so po naravi tihi in zadržani ter velikokrat stvari počnejo po svoje, so tudi neskončno intuitivni. Izjemni so v poklicih, ki se na prvem mestu ukvarjajo s problematikami ljudi.

Najboljše kariere: Medicina, psihoterapija, psihologija, umetnost, socialno delo, glasba, fotografija, dobrodelnost.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija