STE TUDI VI "ANGELSKA DUŠA"? Ta tri astrološka znamenja "živijo za druge"

Trendi

Ta tri astrološka znamenja astrologi opisujejo kot "angelske duše". Najsrečnejši so, ko vsa živa bitja živijo v harmoniji in ko lahko pomagajo.

Lev

Ljudje, rojeni v znamenju leva, ne delajo prehitro zaključkov, ne glede na to, v kakšni situaciji se znajdejo. Do drugih so zelo obzirni in ne želijo nikogar prizadeti ne z besedami ne z dejanji.

Mnogi leve dojemajo kot zelo zveste prijatelje, na katere se lahko zanesejo. Tudi v najtežjih časih bodo stali ob strani najdražjim in ne samo to, dali bodo vse od sebe, da situacijo izboljšajo.

Rak

Astrologi imajo ljudi, rojene v znamenju raka, za najbolj razumne, prijazne in najobčutljivejše posameznike na svetu. Raki običajno postavljajo druge ljudi na prvo mesto. Tudi v težkih časih jim je pomembnejše dobro počutje drugih kot njihovo lastno.

Raki so vedno pripravljeni pomagati, tudi ljudem, ki jih morda še nikoli niso videli. Preprosto ne morejo odkloniti pomoči nekomu, ki je v težavah.

Devica

To so veseli in optimistični ljudje, ki z veseljem pomagajo drugim. Zanje ne obstaja problem, ki ga ni mogoče rešiti in s to miselnostjo pristopijo k vsaki težavi. Njihov optimizem je tako močan in nalezljiv, da pogosto rešujejo stvari, ki so jih mnogi že zdavnaj odpisali kot nerešljive.

Zdi se, da imajo device v sebi senzor, ki se aktivira, ko je ljubljena oseba v težavah ter potrebuje podporo in udobje. Resnično cenijo poštenost, zato je pomembno, da se s pripadniki tega znamenja pogovarjate odkrito in iskreno, brez kompliciranja z nepomembnimi podrobnostmi, Atmo povzema 24sata.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  07 .06. 2021 ob  13: 24
Verjames v horoskop,z drugimi besedami si religiozen in zato je horoskop verovanje,tako kot krscanstvo verjame v boga,muslimani v alaha,reinkarnacija itd.
Horoskop je oblika religije ki se je razvila vzporedno ob vseh drugih verovanjih
galeb |  07 .06. 2021 ob  09: 27
Kar nekaj levov poznam. Znajo biti velikodušni. Znajo priskočiti na pomoč. Vendar niti eden med njimi tega ne bo storil, če nima zadaj svojega lastnega interesa. Ne nujno materialnega, čeprav pri levih je to močan kriterij. Interes je lahko v smislu zaveze: to bom storil, pomagal ti bom, ker sem odvisen od tvoje naklonjenosti, od tega, da me ti slaviš in podpiraš v mojem hotenju. Če tega interesa ni, je lev slep za stiske in potrebe drugih. Ne ganejo ga. Rad jih celo racionalizira in zmanjšuje pomen.
Istriano |  07 .06. 2021 ob  08: 30
Kakšne przlarije.