ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH: To so zmagovalci iz južnoprimorske regije (FOTO)

Koper

V soboto so v Kopru potekale tradicionalne Športne igre zaposlenih v južnoprimorski regiji. Tekmovalci so se pomerili v šestih športnih disciplinah. 292 udeležencev iz 22 podjetij se je pomerilo v malem nogometu, košarki 3x3, odbojki, štafetnem teku, plavanju in pikadu.

Športne igre zaposlenih so nacionalni projekt Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez, ki se letos odvijajo v desetih regijah po Sloveniji.

Športno rekreacijski center Bonifika, športna dvorana OŠ Koper in olimpijski bazen Koper so prizorišča, kjer že tradicionalno potekajo Športne igre zaposlenih južnoprimorske regije. "Ob lepem vremenu je prevladovalo sproščeno vzdušje in fair play, kar pa ne pomeni, da v udeležencih ni bilo čutiti tekmovalnosti," so sporočili s Športne zveze Koper.

V odbojki, ki je bila s 15 ekipami najštevilčnejša, je slavila ekipa Elektro Primorska, v najbolj tekmovalnem malem nogometu pa ekipa Warriors. V pikadu je glavno lovoriko odnesel domov par Pošte Slovenije, v teku ekipa Intesa Sanpaolo bank, glavno mesto v plavanju pa je pripadlo paru iz podjetja Dinit d.o.o. V športu pod košem so se naslova letošnjih prvakov veselili Luka Koper Divji. 

"Osnovni namen iger je druženje zaposlenih in krepitev medsebojnih vezi sodelavcev, zaradi srečevanja z ostalimi kolektivi pa Športne igre zaposlenih predstavljajo tudi lep primer mreženja zaposlenih v podjetjih iz regije," je poudaril regijski koordinator Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez in vodja dogodka Goran Sambt.

Dogodek podpirata Fundacija za šport in Mestna občina Koper, organizira pa ga Športna zveza Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija