ŠOUP SPODBUJA VSE GOSTINCE NA PRIMORSKEM: Postanite ponudniki subvencionirane študentske prehrane

Koper

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) spodbuja gostince k prijavi na javni razpis za ponudnike subvencionirane študentske prehrane. ŠOUP se zaveda pomanjkanja ponudnikov študentske prehrane na Primorskem, zato spodbuja vse gostince na Primorskem, da se prijavite na ta javni razpis.

Možnost prijave imate vsi ponudniki prehrane, ki bi se želeli približati tudi študentom. Novost razpisa je možnost prijave tako z lokalom, kot z lokalom in dostavo ali samo z dostavo.

Vsem zainteresiranim ponudnikom prehrane je javni razpis na voljo na mddsz.gov.si, rok za prijavo pa je 24. 8. 2021.

Več o študentski prehrani si lahko preberete tudi na spletni strani študentska-prehrana.si.

Ponudniki, ki boste izbrani, boste študentsko prehrano lahko ponujali od 1. 1. 2022 do 31. 12. 2022.

S spodbudo gostinskim ponudnikom želi ŠOUP povečati izbor restavracij, ki bi jih imeli študenti v prihodnjem letu. Študentom bi tako omogočili več izbire pri kvalitetnem prehranjevanju, gostinci pa bi si zagotovili obisk tudi izven sezone.

Zainteresirani ponudniki pa ne skrbite glede same razpisne dokumentacije. Čez izpolnjevanje razpisa vas vodijo jasna navodila. Navodil pa se je potrebno držati tako pri izpolnjevanju kot skozi celotno razpisno obdobje.

Za vsa morebitna vprašanja se zainteresirani lahko obrnete na e-pošto prehrana@soup.si ali telefonsko številko 05 662 62 21, od ponedeljka do petka od 10.00 do 12.00.