ŠOKANTEN POSNETEK UČITELJEV IN UČENCEV: Zaradi te igre je javnost zgrožena! (VIDEO)

Svet

Šokantna igra, ki so se jo igrali učitelji in učenci na srednji šoli Desert Hills Middle School v Kennewicku, ZDA, je sprožila številne kritike po vsem svetu. Na posnetku, ki so ga objavili na družbenih omrežjih, je mogoče videti učence in učitelje, ki ližejo pleksi steklo, namazano s kremo.

Številni očividci so izrazili ogorčenje nad igro, ki so jo označili za "nagravžno" in "nesprejemljivo". Po poročanju medijev je bil eden od učiteljev, ki je sodeloval v igri, namestnik ravnatelja, ki je snemal dogajanje. Svetovni mediji, kot so CNN, BBC in The Guardian, so poročali o incidentu, ki je sprožil val kritik na spletu.

Desert Hills Middle School in Kennewick, WA I don't care what fundraiser this was for. You could've done ANY THING besides this. There should be zero reason for teachers/adults to be interacting with students/children like this. I saw one comment that it was the students' idea. Guess what? The ADULTS could've and should've said no! That's what good, healthy, responsible grownups do! Even the KIDS in the bleachers knew this was wrong!

Objavil/a Wake Up WA State dne Sreda, 12. april 2023

Starši in javnost so pozvali k ukrepanju proti učiteljem, ki so spodbujali neprimerno vedenje. V odzivu na incident je šola izdala izjavo, v kateri so se opravičili za neprimerno vedenje in zagotovili, da se to ne bo več ponovilo. Šolski okrožni uradniki so izrazili zaskrbljenost nad dogodkom in poudarili, da je varnost učencev njihova prioriteta.

Incident na Desert Hills Middle School je opozorilo, da je potrebno paziti na neprimerno vedenje učiteljev in učencev v šolah ter da je treba ukrepati, če se takšni primeri pojavijo. Pouk mora biti varen in spodbuditi pozitivno vedenje ter učenje, da se zagotovi najboljši izobraževalni proces za učence.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija