SKRIVNOSTI 'NAJVEČJE SKOPULJE NA SVETU': Tako prihranite na stvareh, ki jih uporabljate vsak dan (VIDEO)

Trendi

Stephanie Bennett, medicinska sestra, je 'zaslovela' na spletu, saj varčuje na načine, na katere večina ljudi ne bi nikoli pomislila. Njene metode so tako ekstremne, da je dobila vzdevek 'največja skopulja na svetu'.

Stephanie se trudi prihraniti denar na vse mogoče načine. Med drugim si pomaga s tem, da hodi v temi, ko se premika po svojem stanovanju in prižge le svetilko v sobi, v kateri se nahaja. Na ta način prihrani približno 60 dolarjev na mesec pri računu za elektriko, poroča The Mirror.

Poleg tega, da kuha testenine v isti vodi večkrat, piše ABC News. Ne, to še ni vse. V pralnem stroju nabere vlakna, iz katerih izdeluje improvizirane kosmiče vate, s katerimi si odstranjuje lak za nohte in ličila. Med nakupovanjem v supermarketu olupi banane in z grozda pobere jagode, preden jih stehta.

Najbolj presenetljiva metoda varčevanja pa je verjetno ta, da hrano kuha v pomivalnem stroju. Hrenovke, lazanje, ribe in podobno pripravlja tako, da posode tesno zavije v folijo, da vanje ne pronica voda, medtem ko se okoli njih pomiva druga posoda, piše The Mirror.

Stephanie ima stalno službo in dober dohodek, vendar želi prihraniti denar, da bi lahko v prihodnosti uresničila svoje sanje. Kljub temu pa se njen partner Patrick Robinson ne strinja z njenimi skrajnimi metodami in trdi, da se mu nikoli ne uspe "normalno" stuširati. "Stephanie ima dobro službo, dela v ordinaciji. Prihranila je veliko denarja. Smešno je, kako živi, ampak jaz jo imam rad in zato to sprejemam," piše Daily Mail.

Čeprav so nekateri mnenja, da medicinska sestra pretirava, je resnica ta, da se mnogi ljudje trudijo prihraniti denar na različne načine. Mnogi strokovnjaki za finance svetujejo, da se varčuje na malenkostih, saj se te lahko v daljšem časovnem obdobju seštejejo v velik prihranek. Vendar pa se mnogi sprašujejo, ali je Stephanie resnično šla predaleč in ali je vredno tvegati svoje udobje in zdravje, da se prihrani nekaj dolarjev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  20 .03. 2023 ob  11: 57
omg, precej bolno, vsaka stvar ima svoje meje, ta jih je že davno prešla