SI ROJEN V KATEREM OD TEH HOROSKOPSKIH ZNAMENJ? Potem veljaš za odličnega ljubimca

Trendi

Če gre verjeti astrologom, horoskopska znamenja vplivajo na veliko stvari v življenju. In mednje spadajo tudi spolne aktivnosti. Kreativnost, strast, predanost, potrpežljivost … so lastnosti teh štirih zodiakalnih znamenj, v katerih se rodijo najboljši ljubimci.

1. Tehtnica

Moški, rojeni v znamenju tehtnice, uspevajo na vseh področjih, vsaj kar zadeva seks. Obvladajo vse od nežnega ljubljenja do izpolnitve najbolj norih fantazij partnerke/partnerja. Zanje je zelo pomembno, da oba uživata. Pogosto se bolj posvetijo užitku partnerke/partnerja kot svojemu užitku.

Tehtnice so po naravi kreativne in to kreativnost znajo pri seksu dobro izraziti. Zato lahko vedno pričakujete, da boste z njimi doživeli kaj novega in vznemirljivega. Ti moški so zelo potrpežljivi in ​​s partnerstvom ne bodo nikoli hiteli. Vedo namreč, da se najboljše stvari v življenju zgodijo spontano.

Ena njihovih najboljših lastnosti je sposobnost živeti v trenutku. Iz tega razloga se popolnoma prepustijo seksu in takrat zanje ne obstaja prav nič, kar bi lahko zmotilo trenutke intimnosti s partnerko/partnerjem.

2. Lev

Levi s svojimi partnerkami/partnerji ravnajo kot s kraljicami/kralji in se maksimalno osredotočajo na njihov užitek. Radi poskrbijo za to, da je partnerka/partner dobre volje in da se veseli naslednjega srečanja. Stremijo k temu, da so najboljši v vsem, kar počnejo, in seks postavljajo na prvo mesto.

Redko boste naleteli na moškega, rojenega v znamenju leva, ki mu gre slabo v postelji. Levi so dominantni, strastni in predani vsemu, kar počnejo.

3. Škorpijon

Škorpijoni so najbolj strastna nebesna znamenja, tako v življenju kot v postelji. Ne marajo povprečnosti, zato se bodo popolnoma posvetili partnerki/partnerju. Imajo močan libido in nikoli ne bodo zamudili priložnosti za seks.

Po naravi so zvesti in vedo, da praksa lahko pripelje do popolnosti. Zato se bodo trudili, da se bodo naučili osrečevati partnerko/partnerja tako v spalnici kot zunaj nje.

4. Bik

Biki so nežni ljubimci in po seksu ne bodo nikoli preskočili ljubkovanja. Ne marajo avantur za eno noč. Prizadevajo si za dolgotrajno partnerstvo in stabilnost v ljubezenskih odnosih.

Biki bodo pri seksu s partnerko/partnerjem delili telo, srce in dušo. Namesto da bi se osredotočili na svoje zadovoljstvo, bodo vedno prisluhnili njenim/njegovim željam in jih skušali izpolniti v čim večji možni meri.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija