SE POGOSTO ZNAJDETE V FINANČNI ZAGATI? Zna biti, da je krivo vaše zodiakalno znamenje

Trendi

V primeru, da se večkrat soočate s problemi na področju financ, je mogoče kriv vaš horoskopski znak. Astrologi namreč pravijo, da si nekatera znamenja ne morejo pomagati, da ne bi denar zapravila takoj, ko ga zaslužijo. Preverite, ali je med njimi tudi vaše!

Strelec

Osebe rojene v znamenju strelca so poznane kot zelo svobodomiselne. Zelo rade raziskujejo, doživljajo nove stvari in veliko več kot denar na banki jim pomenijo nove izkušnje. Svoje življenje živijo po motu 'Življenje zajemaj s polno žlico', pa čeprav to pomeni, da jim bo do konca vsakega meseca zmanjkalo denarja.

Tehtnica

Tehtnice so lahko zelo lene, ko gre za finančno upravljanje. Po navadi zapravijo preveč in večino časa kupujejo stvari na kredit. Zato jim, ko pride konec meseca, pogosto zmanjka denarja za odplačilo posojila.

Dvojček

Dvojčki so družabni ljudje, ki se radi zabavajo in zapravljajo denar za nepotrebne stvari, vendar to pogosto opazijo šele po porabljenem denarju in preverjanju stanja na računu, zato se tudi njim pogosto zgodi, da konec meseca štejejo zadnje evre.

Oven

Ovni so zelo radodarni in nikoli ne rečejo 'ne', če nekdo potrebuje finančno pomoč. A ta radodarna narava jih včasih stane preveč in na koncu zaidejo v slabo finančno situacijo.

Vodnar

Osebe rojene v znamenju vodnarja obožujejo nove pripomočke in tehnologijo. Do denarja poskušajo biti odgovorni, a takoj ko na trgu vidijo nekaj novega, kar jih pritegne, si ne morejo pomagati, da ne bi šli to kupiti. Zato so včasih lahko v slabem finančnem položaju, piše missZdrava.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija