ŠE NISTE SPOZNALI SVOJE POLOVICE? Znamenja, ki resnično ljubezen srečajo po 40. letu

Trendi

Ljubezen, čudovito in kompleksno čustvo, lahko preseneti v različnih obdobjih življenja. Nekateri ljudje jo doživijo že v mladosti, medtem ko drugi potrebujejo več časa, da spoznajo pravo ljubezen. Štiri horoskopska znamenja pravo ljubezen srečajo po 40. letu, saj so pred tem osredotočena na številne druge stvari v življenju.

Lev

Levi hrepenijo po raznolikih izkušnjah in spoznavanju ljudi. Trdna razmerja v mladosti niso njihova prioriteta, saj si želijo doživeti čim več. Levi so izbirčni in pazljivi do svojega srca, zato iščejo sorodno dušo šele v zrelejših letih.

Devica

Osebe, rojene v znamenju device, so skrbni opazovalci, ki veliko vedo o ljudeh okoli sebe. Imajo visoke standarde v ljubezni, tako do sebe kot do bodočega partnerja. Njihov perfekcionizem pomeni, da bodo potrpežljivo čakali na osebo svojih sanj.

Strelec

Strelca odlikuje pustolovski duh, težko ostane na enem mestu ali z eno osebo, zlasti v mladosti. Dolga zveza in poroka sta za strelca običajno poznejši cilji, saj si želi najprej izkusiti svet. Šele po vseh dogodivščinah je pripravljen na trdnejše ljubezensko razmerje.

Kozorog

Kozorogi so odločni in v svoje življenje spustijo le nekaj ljudi. Izogibajo se nepotrebnim romantičnim zapletanjem in se raje posvečajo sebi in osebni rasti. Pravi ljubezni se odprejo v zrelih letih, ko so bolj utrjeni in zreli kot osebe, piše Žena.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija