ŠE EN OGLAS, KI VRŽE NA 'TAZADNJO': Stanovanje na Seči za 9.800 evrov na m², celo premoženje pa tudi v primeru najema

Piran

V zadnjem času smo že večkrat poročali o izredno visokih cenah nepremičnin, ki so naprodaj na območju Slovenske Istre. V nebo rastejo tudi cene najema. V tem oglasu na družbenem omrežju Facebook, ki se je v soboto pojavil v eni izmed skupin, v katerih uporabniki ponujajo ali iščejo nepremičnine, se znajdeta obe ponudbi – tako za prodajo kot najem – in obe sta vrtoglavi.

Ponudnik v oglasu prodaja ali oddaja stanovanje na Seči, veliko 43 kvadratnih metrov, z bazenom in parkirnim mestom. V najem ga oddaja za daljše obdobje, po ceni 1100 evrov na mesec, pri čemer bi moral najemnik zraven plačati še stroške. Ponudnik prav tako zahteva varščino v višini treh mesečnih najemnin, torej 3300 evrov.

V kolikor bi stanovanje raje kupili, bi zanj morali odšteti 420.000 evrov. To pomeni, da se stanovanje prodaja po skoraj 9.800 evrih na kvadratni meter.

Oglas je ponudnik sicer objavil brez kakršne koli fotografije stanovanja.

Pod objavo oglasa so se takoj vsuli številni komentarji. Uporabniki Facebooka večinoma niso mogli verjeti predstavljenim zneskom, nekateri so celo menili, da je oglas objavljen zgolj za zabavo. Skrbnik skupine je nato komentarje pod omenjenim oglasom sicer onemogočil.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bujenabrigu |  15 .05. 2022 ob  13: 06
14
Sami dajejo falsa oglase da potem tiste luknje prodajo za 200.000....morala na psu pozrli se bomo se malo....