RAZKRIVAMO PODROBNOSTI ZABAVE V GLEMU: Je dogodek prijavil vaščan, ki se želi ostalim maščevati?

Koper

Včeraj smo poročali o zabavi v vasici Glem, ki jo je organiziral mladoletnik in dogodek, sicer neprijavljen, "oglaševal" prek družbenih omrežij. Govorili smo z enim izmed vaščanov, ki nam je pojasnil, kaj se je pravzaprav dogajalo.

Spomnimo, iz sobote na nedeljo je v koprski vasici potekala večja zabava s prekomernim hrupom – tako smo bili vsaj obveščeni. Kot so ugotovili policisti, je bilo prisotnih približno 200 oseb, prisotni mladoletniki pa so uživali alkoholne pijače. Vendar, kot nam je pojasnil vaščan Oras Jerman, sicer predsednik Turističnega društva Glem, dogodek ni bil tako razvpit.

"Oddaljen sem približno 150 metrov, pač mladi so prišli, nekaj polnoletnih in nekaj mladoletnih. Oni niso hoteli razgrajati, pekli so in popivali, pa tudi glasba ni bila preglasna," nam pove.

Kot nadaljuje, večino vaščanov takšni dogodki – zabave ali "šagre" –  ne motijo. Razen enega. S tem naj ne bi bili v najboljših odnosih, to je tudi oseba, za katero ostali vaščani sumijo, da je omenjeno zabavo prijavil policiji.

Fotografija je simbolična.

Kot smo uspeli izvedeti, naj bi bil posameznik, za katerega sovaščani predvidevajo, da je poklical policijo, pogojno obtožen "zaradi nečednih poslov" in po predvidevanju našega sogovornika med vaščani išče krivca za njegovo kazen.

"Tudi zagrozil je, da ne bo več dovolil piknikov in šager," nam še izda. Sicer se večina vaščanov trudi za dobre odnose ter za "sožitje v vasi".

"Zabava res ni bila preglasna," nam ponovi. "Jaz sem spal, zbudil sem se šele, ko so prišli policisti, takrat se je slišalo avtomobile in motorje. Mladi so se razbežali pred policijo po njivah," opiše Jerman.

Sicer tovrstno "nagajanje" ni nič novega v Glemu, pove. "Tudi drugim je že grozil in prijavil tudi druge stvari," še pove. Ponovno pa poudarja, da večine vaščanov zabave, pikniki in podobni dogodki ne motijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Puter in marmelada |  16 .06. 2021 ob  20: 24
-2
Simbolicna slika nekaj pove,recimo kaj si mislis itd...
Ce te se enkrat zalotim da gres mimo ti bom z kosilnico predru gume od motorja...,pejte dol z njive ki bom primu vile...,te bom ustrlu to je moje itd.
Opasni istrijani in brkinci
vseved |  16 .06. 2021 ob  12: 32
Zakaj so se razbežali ko je prišla milica?
joca amster damm |  16 .06. 2021 ob  07: 33
ful dobra "simbolična fotografija" ma kdo izbira pri vas fotke za člankejQuery112305972984531358629_1623821528252
jaoooo, res ste al taki zajebantje tam na uredništvu al pa ste popolnoma brez smisla za estetiko izbor in logično povezavo med naslovom in fotko ki jo boste objavili zraven