RAZKRITI SO NAJVEČJI MANIPULATORJI! Včasih sami ne ločijo več med resnico in lažjo

Trendi

V svetu astrologije obstajajo določena znamenja, ki izstopajo po svoji nagnjenosti k manipulaciji. Najbolj manipulativno znamenje je brez dvoma škorpijon. Njihova spretnost v laganju je izjemna in včasih sami ne ločijo več med resnico in izmišljenim. Spodaj je seznam tudi drugih astroloških znamenj, ki jih velja opazovati, zlasti ko gre za laži in manipulacijo, piše missZDRAVA.

Škorpijon

Čeprav je škorpijon majhen, zna dobro pičiti! Njihove številne sposobnosti vključujejo tudi manipulacijo, ki je ena izmed njihovih najbolj izpiljenih veščin. Škorpijoni so strastni in odločni ljudje, ki se ne ustavijo, ko si nekaj želijo. Njihova iznajdljivost in ljubosumje jih vodita, da izkoristijo vsako vašo šibkost. Včasih gredo predaleč, a občutek lastne pomembnosti jim pogosto prepreči, da bi to opazili.

Tehtnica

Tehtnica, znamenje, ki se najbolj zavzema za enakost in pravičnost, je presenetljivo eno najbolj manipulativnih znamenj. Njihov končni cilj je harmonija, vendar bodo rekli ali naredili točno tisto, kar ljudje želijo slišati ali videti, da bi pridobili naklonjenost. Njihova težava je, da se ne morejo odločiti za eno stran, zato pogosto nastopajo kot zagovorniki vseh, da bi se izognili konfliktom.

Dvojčki

Dvojčki so znani kot odlični lažnivci in strokovnjaki za manipulacijo z ljudmi. Njihova komunikativna narava daje ljudem lažen občutek varnosti, kar jih naredi za zaupanja vredne. Vendar se odpreti dvojčkom lahko izkaže za tvegano potezo, saj nikoli ne morete biti popolnoma prepričani, da ne bodo nenadoma uporabili vaših skrivnosti kot orožja.

Rak

Manipulacija raka je nekoliko drugačna od drugih na tem seznamu. Kot izjemno sentimentalni posamezniki postanejo raki žrtve lastnih čustev. Potrebujejo strpne in empatične ljudi okoli sebe, vendar včasih čutijo, da ljudje te lastnosti jemljejo za samoumevne. Kljub trudu raka lahko čustvena manipulacija postane njihova taktika.

Device

Device se morda zdijo hladne in oddaljene, v resnici pa so zelo občutljive. Kritika jih lahko globoko prizadene, še posebej, če gre za lastne pomanjkljivosti. Kot eno najpametnejših znamenj znajo natančno prelisičiti druge. Njihov perfekcionizem seže tudi do manipulacije, saj skrbno načrtujejo scenarije, da bi vas postavile v najslabši položaj, ne da bi se tega zavedali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija