PRVI VINAKOPER LIVE PRED 750-GLAVO MNOŽICO: "Zdaj si upam," je dejala Nina Pušlar (FOTO)

Koper

Pravzaprav ni dejala, ampak kar zapela – in to ob bučni spremljavi kar 750-glave množice, ki se je v zgodovino zapisala kot udeleženci prvega koncerta v seriji novega projekta Vinakoper Live. Vinakoper je namreč v sodelovanju s Koda Events za letošnjo pomladno-poletno sezono napovedal serijo koncertnih doživetij na odprtem odru Vinakoper, ki seveda domuje na dvorišču njihove kleti v Kopru. Da je prostor odlično izbran, potrjuje velika udeležba včerajšnjega premiernega koncerta Nine Pušlar, ki je presegla vsa pričakovanja.

Nina Pušlar je kot običajno povsem navdušila publiko, ki je na več kot dveurnem koncertu uživala ob nežnih pa tudi bolj poskočnih skladbah te izjemne pevke. "Morda so udeleženci ob prihodu pričakovali bolj romantično vzdušje – tudi zato, ker smo jim za dobrodošlico postregli z našim prenovljenim nežnim roséjem iz linije Koper. Ampak dejansko doživetje je bilo vse to in še veliko več; čudovito vzdušje, ki je nastalo na tem našem dvorišču, pa publika, ki poje v en glas in bučen aplavz po vsaki pesmi. Kdo ve, morda bo pa zato naša naslednja letina še toliko boljša," je ob zaključku koncerta dejal direktor Vinakoper Borut Fakin.

Obiskovalci so po koncertu večer nadaljevali na after partyju v restavraciji Kogo, kjer jih je DJ Monday zabaval še dolgo v noč. Medtem so si lahko ogledali tudi nove modele avtomobilov znamke Volkswagen, ki jih je Porsche Koper za navdih pripeljal na dogodek. Največji oboževalci Nine pa so prišli do izjemne priložnosti, saj jim je s podeljevanjem avtogramov in druženjem pevka po koncertu za to pozornost utrgala kar debelo uro.

Naslednji na open-air odru Vinakoper Live: Rade Šerbedžija

Zadovoljstvo vseh je bilo zato tako navdihujoče, da organizatorji komaj pričakujejo naslednji koncert. Ta se bo zgodil 23. junija, ko bo odprti oder Vinakoper Live zavzel Rade Šerbedžija. Igralec, režiser in izjemen glasbenik napoveduje nepozabno doživetje, ki ga bo pospremil odločen in mogočen rosé iz kleti Vinakoper v različnih oblikah, bodisi miren bodisi peneč.

Ne zamudite užitka v karizmatični družbi 23. junija, ob 21.00, na open-air odru Vinakoper na Šmarski cesti 1, v Kopru. Vstopnice so že v prodaji na eventim.si, VIP vstopnice pa lahko naročite na Koda events. Več na www.vinakoper.si.