PRIZOR, KI NAPOLNI SRCE: Tri prijateljice z majhnim letalom odpeljale 27 kužkov in jim rešile življenje (FOTO, VIDEO)

Svet

Posnetek ženske in njenih dveh prijateljic, ki so skupaj s 27 kužki stisnjeni v majhno letalo, je postal viralen na družbenih omrežjih. Predvsem zato, ker so se tri posameznice izredno potrudile, da kužkom rešijo življenje.

Video je posnela Cassandra Bergeron, ki je kužke stisnila v majhno letalo in jih iz Alabame preselila na Florido, da bi jih rešila pred evtanazijo. TikTok video ima že več kot 13,4 milijona ogledov. Z opisom "Ugani, koliko kužkov smo rešili?" vidimo prav Cassandro Bergeron, ki s kupom kužkov sedi poleg pilota, medtem ko njeni prijateljici držita druge pse v zadnjem delu letala.

V pogovoru z Daily Taws je dejala, da se sploh ni mogla nehati smehljati. "Bila sem čisto blažena. Nisem želela pristati," je dejala. Video je bil posnet 29. septembra, ko je njo in njene prijateljice kontaktiral prijatelj pilot, ki je reševal kužke.

Ona pa je nato kontaktirala Michaela Younga, profesorja na Univerzi v Centralni Floridi, ki je tudi pilot. Young je kot del Alabama Puppy Rescue Flights rešil več kot 7.000 psov iz zavetišča, poroča Daily Mail.

Video je bil posnet med njihovim 45-minutnim letom iz zavetišča za živali v Enterpriseu v Alabami, namenjeni pa so bili na Florido, kjer so mladičke predali reševalcem, ti pa so jih naprej odpeljali v zavetišča v Orlandu.

@cassventures

Rescue flight! All puppies have been adopted ????

♬ Good Day - Nappy Roots

Od takrat so vsi mladički posvojeni, poroča Newsweek.

Mnoge države na jugu ZDA so namreč zaradi prenapolnjenosti prisiljene živali v zavetiščih usmrtiti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  14 .10. 2021 ob  19: 37
11
seveda najlažje je usmrtit...pol tudi ljudi usmrtite še posebno pedofile,morilce itd teh je tudi preveč