PRILOŽNOST ZA DELO NA KOPRSKI OBČINI: Iščejo okrepitev za nedoločen čas

Koper

Mestna občina Koper je danes na svoji spletni strani objavila javni natečaj za zasedbo uradniškega delovnega mesta v Uradu za gospodarske javne službe, okolje in promet. Za nedoločen čas s polnim delovnim časom išče višjega svetovalca za promet. Rok za prijavo je do vključno ponedeljka, 26. junija.

Opis nalog z delovnega področja med drugim obsega strokovno svetovanje pri trajnostnem načrtovanju prometa in mobilnosti v občini, izdelavo analiz mobilnosti, strokovno podporo pri pripravi sistema ciljev in nabor ukrepov za trajnostno prometno strategijo občine ter sodelovanje pri vsebinski pripravi razvojnih projektov občine in postopkih pridobivanja sredstev za izvajanje razvojnih projektov z delovnega področja organizacijske enote.

Občina od kandidatov za zasedbo delovnega mesta pričakuje najmanj visokošolsko izobrazbo s področja transporta ali gradbeništva, vsaj pet let delovnih izkušenj, visoko raven aktivnega znanja slovenščine in višjo raven znanja italijanščine ter uporabniško znanje za delo z računalnikom. Izbrani kandidat mora imeti opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv in strokovni izpit iz upravnega postopka, ki pa ju lahko opravi tudi naknadno, v zakonsko določenem roku. Zaželeno je, da prijava vsebuje tudi kratek življenjepis in da v njej poleg formalne izobrazbe kandidat navede še druga znanja in veščine, ki jih je pridobil.

Kandidat se na javni natečaj prijavi z oddajo obrazca, ki je dostopen na tej povezavi. Prijavo lahko vloži v pisni obliki, ki jo pošlje v zaprti ovojnici z označbo "Prijava na javni natečaj za delovno mesto: Višji svetovalec – za promet" na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper, ali prek elektronskega naslova obcina@koper.si. Čas za prijavo je do vključno ponedeljka, 26. junija.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija