PRIHAJAJOČA POLNA LUNA BO NAJBOLJ INTENZIVNA ZA TE TRI ZNAKE: Znašli se bodo na čustvenem vrtiljaku

Trendi

Prihajajoča polna luna v Ribah, ki bo nastopila 2. septembra ob 7.22 zjutraj, bo najbolj vplivala na predstavnike treh astroloških znamenj: Ribe, Device in Strelce.

V astrologiji velja, da polna luna aktivira naša čustva, septembrska polna luna pa se bo nahajala v še posebej čustvenem znamenju Rib.

Intenzivno bo vplivala na Device, ki se bodo v tem obdobju močno ukvarjale z odnosi, zlasti tistimi ljubezenske narave. Vaš um je analitičen, toda ne pozabite, da ne morete vedno ovrednotiti načina, kako imate nekoga radi. Če nekomu date svoje srce na pladnju, vam to utegne spremeniti življenje.

Močno bodo vpliv polne lune čutili tudi Strelci. A pazite, če boste bežali od svojih občutkov in spominov, ne boste poželi koristi, ki jih za vas prinaša ta čas. Ponovno razmislite o svojih osebnih temeljih in jih po potrebi spremenite. Pred vami so nova obzorja!

Polna luna bo še posebej močno 'zadela' Ribe, saj se bo nahajala v njihovem znamenju. Morda se boste zalotili, da stvari jemljete preveč osebno. Vaša čustva bodo v tem obdobju zelo izostrena in nadpovprečno boste občutljivi. Če čutite, da vas emocije preveč zanašajo, se prizemljite s pomočjo meditacije ali s pisanjem dnevnika.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  30 .08. 2020 ob  17: 07
Ma luna dokazano vpliva to so vedli ze stari ljudje.Zadnjic smo se dobili na pijaci in ko sem se vracal domou je luna bila glih nekaj cez sredino bolj na levo mene je tako zanasalo da sem se mogu primit za kandelaber
Kanola |  30 .08. 2020 ob  10: 27
mene luna dosti krat nosi.. Luna je 'tidally locked' kar pomeni da se ne obrača. Tako imamo črno stran lune in svetlo stran lune. Luna vpliva na dosti stvari na zemlji, od El Nino do Hurricanes kar še ne vedo točnega razloga zakaj nastanejo. Na žalost sem strelec in Decembra je tako.. rojstni dan, božič, novo leto in hitro dop**di vse skupaj. Samo da ni poletje, ko folk dobi hudo paranoidno shizofrenijo od vročine oziroma od biološke ure katera mu pove da nastopila četrta sezona.