PRIDRUŽITE SE ŽE VEČ KOT 3200 ZADOVOLJNIM UPORABNIKOM MARJETICE: V zadnjem mesecu je na E-račun preklopilo še novih 100 uporabnikov

Koper

Marjetica Koper vsak mesec izda več kot 26.000 računov za vse svoje storitve. Novembra leta 2019 so uvedli ekološko sprejemljivejši 'brezpapirni' način plačevanja, t. i. E-račun. Na E-račun je do danes preklopilo že več kot 3200 uporabnikov, ki so se tako odločili za učinkovitejše, hitrejše in predvsem naravi prijaznejše poslovanje.

Elektronski račun Marjetice Koper povsem enakovredno nadomešča račun v papirnati obliki, uporabniki pa ob tem poslujejo učinkoviteje, hitreje, varneje in predvsem okolju veliko bolj prijazno. "Veseli nas, da je prehod na e-račun v letu 2024 dobil zagon. Očitno se naš trud pri osveščanju izplača in zavedanje uporabnikov o trajnostnem brezpapirnem poslovanju krepi," pravijo na Marjetici.

Ob tej priložnosti se na Marjetici Koper iskreno zahvaljujejo vsem, ki ste se že odločili za ta korak, ostalim pa sporočajo, da je preklop na E-račun zelo preprost. Izpolnjen in podpisan obrazec, ki ga najdete na spletni strani, pošljete na sedež podjetja Ulica 15. maja 4, 6000 Koper ali ga posredujete na elektronski naslov: ekoracun@marjeticakoper.si.

Marjetica Koper pa dodatno obvešča, da ima trenutno razpisanih več prostih delovnih mest. Pregledate jih lahko na tej povezavi. Vabijo vas k prijavi in pridružitvi v njihov vestni delovni kolektiv.

Deli novico: