PREVEČ JE LEPA, DA BI DOBILA ZMENEK: Ženske jo vidijo kot grožnjo, moški kot 'prevelik zalogaj' (FOTO)

Trendi

41-letnica trdi, da je preveč lepa za zmenke, zato potencialni snubci pogosto zadnji trenutek stisnejo rep med noge in izginejo. Shirley Rosemary Flynn oziroma @busty_malone_ na Instagramu, tako ni bila na zmenku že šest let. Obenem pravi, da ima težave pri sklepanju prijateljstev, ker ji ženske zavidajo. Ko njena sestra dobi vabila na razne dogodke, Shirley dobi sporočila, da ne sme priti, poroča Shropshire Star.

Shirley Rosemary Flynn

"Menim, da moški vidijo moj profil na družbenih omrežjih, so zainteresirani in se dogovorimo za zmenek, nato pa zadnji trenutek odpovejo srečanje, ker se ustrašijo," je dejala Shirley. "Ljudje stalno pravijo, da so moje prsi umetne – niso, naravne so. Obtožujejo me ves čas, saj ne marajo videti ženske z naravnimi oblinami in naravno lepoto. Sem močnejše postave in zdi se, da moške to bolj privlači. Ko sem hodila ven z veliko prijateljicami, jih je motilo, da sem v njihovi družbi, ker so vedele, da bodo moški zainteresirani zame in so se počutile ogrožene. Pozornost mi daje dober občutek – zabava me in čutim moč. Ženske me vidijo kot grožnjo, moški kot 'prevelik zalogaj'."

"Samo najti moram moškega, ki je pripravljen sprejeti izziv in biti z menoj. Enega sem spoznala prek družbenih omrežij, zelo mi je bil všeč, vendar mislim, da se je prestrašil in se zato tik pred zdajci umaknil. Veliko moških se zmeni z menoj in nato odpove. Zakaj mi namenjajo vso to pozornost, nato pa se zadnji trenutek premislijo? Glede žensk pa menim, da me ne marajo, ker se bojijo, da bom požela vso moško pozornost. To se dogaja že dolgo, leta. Izgubila sem veliko prijateljic zaradi tega. Toda, zakaj le bi se počutila krivo, ker sem srečna sama s seboj, nekdo drug pa se ne počuti dobro v svoji koži?" je zaključila Shirley. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  08 .04. 2024 ob  09: 01
Preveč lepa?