NOVE PODROBNOSTI SMRTI 2-LETNE DEKLICE: Zakaj je umrla?

Kronika

Novica o smrti 2-letne deklice pretresa celotno Istro. Vsi se sprašujejo, kaj se je zgodilo malčici, ki so jo danes pokopali na pokopališču na območju Poreča. Policija je sporočila, da v sodelovanju s pristojnim državnim odvetništvom preiskujejo okoliščine smrti otroka, ki je bil minulo nedeljo v nočnih urah pripeljan v puljsko bolnišnico zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja.

Na truplu deklice je bila opravljena obdukcija, natančen vzrok smrti bo znan, ko bodo prišli izsledki toksikoloških preiskav in histoloških analiz tkiv, so sporočili z istrske policijske uprave (PU Istarska).

Vodja puljske bolnišnice za hrvaške medije ni želela komentirati dogodka. Po poročanju medijev reševalno vozilo ni odšlo po malčico, temveč so jo v bolnišnico pripeljali starši.

Starši malčice naj bi medicinsko pomoč v bolnišnici iskali že nekaj dni pred smrtjo. Deklica naj bi bila zadnje dneve bolna, imela naj bi bolečine v trebuhu, drisko in podobne simptome. Po pregledu pri zdravniku je bila napotena v domačo nego.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija