'PRESENEČENJE' V PORTOROŽU: To se ji je zgodilo, ko je bila pod tušem

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 151 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in pet tatvin ter eno drzno tatvino, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 21 nezakonitih prehodov državne meje.

V garderobi v Portorožu je nekdo državljanki Avstrije ukradel dva prstana, medtem ko se je tuširala.

Danes dopoldan sta v stanovanje v Kopru vstopili dve ženski. Izkoristili sta nepazljivost starejšega moškega in mu ukradli gotovino.

Prometna nesreča

V Jagodju se je včeraj ob 16. uri zgodila prometna nesreča. Na kraju so policisti ugotovili, da je 38-letni voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo, ki ga je pred njim peljala 39-letna voznica. Povzročitelju je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,74 mg/l, poleg tega mu je potekla veljavnost prometnega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog, izdan mu je bil tudi plačilni nalog.

V Izoli so policisti ustavili 46-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja, v postopku so mu zasegli tudi manjšo količino kokaina. Odrejen strokovni pregled je odklonil. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 15.40 so v Sežani policisti ustavili 62-letnega voznika tovornega vozila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal rezultat 0,91 mg/l. Z rezultatom se ni strinjal, zato so mu odredili strokovni pregled, ki je bil tudi opravljen. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 23.15 so v Postojni ustavili 44-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija