PREMEŠANE KARTE V PIRANSKI POLITIKI: SD okrepljen z novim svetnikom

Piran

V piranskih svetniških vrstah so se premešale karte. Svetniška skupina SD Piran-Pirano je okrepljena z novim članom. K njim je iz vrst SMC prestopil Denis Fakin, ki nam je pojasnil, zakaj se je odločil za ta korak.

Trem piranskim svetnikom iz vrst SD, Meiri Hot, Mojci Švonja in Marku Juriševiču, se je pridružil svetnik Denis Fakin iz Stranke modernega centra (SMC). Na družbenem omrežju Facebook so mu izrekli dobrodošlico, kjer so zapisali, da se veselijo nadaljnjega dela z njim in skupnega sodelovanja v dobro skupnosti Občine Piran.

"Veseli smo novih moči, Denis zagotovo prinaša med nas okrepitev z dolgoletnimi izkušnjami kot občinski svetnik ter prav tako je priljubljen predsednik Krajevne skupnosti Sečovlje. Nedvomno zelo dobro pozna piransko zaledje in razpršen teren krajevnih skupnosti občine ter bo tako še močnejša vez z vsemi občankami in občani v zaledju," so dodali k zapisu in pojasnili, da se bo uradno pridružil svetniški skupini SD Piran-Pirano na prihajajoči seji, 17. septembra.

???? [Svetniška skupina SD Piran-Pirano okrepljena in z novimi močmi v politično jesen z novim članom]???? Dobrodošlico v...

Posted by Socialni demokrati Piran-Pirano on Monday, September 7, 2020

Prestop v drugo svetniško skupino nam je potrdil tudi sam Fakin, ki nam je pojasnil, da se je za ta korak odločil, ker se je "z odhodom Mira Cerarja iz SMC na splošno v stranki vse skupaj začelo sesuvati".

"On je bil neka ikona v tej zgodbi, zato sem se tudi včlanil v stranko," svojo odločitev pojasnjuje Fakin, ki je povedal tudi, da se je za vstop v politiko odločil, da bi pomagal ljudem oz. bil "podaljšana roka občanom, ker marsikdaj ne najdejo pravega jezika z občinarji, s politiko …"

"Meni je bistvo, da delam z ljudmi za ljudi in s svetniki, ki so zdaj v piranskem SD, smo kompatibilni. Iskal sem variante in po tehtnem premisleku sem uvidel, da je to najboljša opcija, saj dejansko delajo za ljudi," pa je obrazložil svojo odločitev, zakaj se je pridružil ravno njim.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
I know |  09 .09. 2020 ob  21: 56
Takim kot je on pravimo nevretenčarji, kar pomeni, da so brez hrbtenice.
Tanto fumo e poco arrosto. Anzi, niente di niente.
Darko |  09 .09. 2020 ob  14: 37
Zdaj je že drugič član SD. Potolkel je vse rekorde o prestopih. On je že bil v vseh strankah.
To dokazuje da ne dela za občane, ampak samo za svoj fotelj
Istriano |  09 .09. 2020 ob  12: 07
10
S to potezo smo vsi rešeni. Začela se je doba razvoja in blagostnja v občini. Ha, ha, ha, ha ...
va cagar |  09 .09. 2020 ob  06: 52
20
cambiabandiere
darko56 |  08 .09. 2020 ob  21: 54
17
tut enga ne poznam, ki bi znal povedati, kaj je dobrega naredu za KS, razen, da so skupaj z županom zagotovili počitniško delo študentom in dijakom...
Obala1 |  08 .09. 2020 ob  21: 38
18
Mislim, da ni stranke kjer Denis se ni bil ali zelel biti ...vendar će so nam tisti na sliki realnost obcinskih svetnikov potem je nekaj hudo marine z nami ali nihce pameten nove v politiko...Denis crni se na prodajo kave, se bos manj blamiral
Ivan |  08 .09. 2020 ob  18: 33
22
Spet je prestopil? Rekorder! V koliko strankah je bil do sedaj? No, kljub vsemu pa je eden manjših škodljivcev v piranskem OS.