POSILILI TURISTKO NA JAVNEM STRANIŠČU: Partner jo je medtem čakal zunaj

Kronika

Vest o nagnusnem zločinu, ki vznemirja Francoze, prihaja iz Pariza. Zgodilo se je v soboto ponoči, ko je 23-letnik na javnem stranišču posilil ameriško turistko.

27-letna Američanka se je v soboto zvečer s svojim partnerjem sprehajala ob reki Seni, v osrčju turistične četrti v bližini katedrale Notre Dame, ki velja za varen del Pariza. V poletnem času tukaj mrgoli turistov podnevi in ponoči.

Okoli 1.00 sta se s partnerjem ustavila v bližini mostu Pont Louis-Philippe, kjer nedaleč od gostinskih lokalov stoji javno stranišče. Gre za toaletne prostore, ki so bili zgrajeni šele pred šestimi leti, veljajo za varne in so redno čiščeni ter vzdrževani. To področje je zaprto za promet.

Partner je 27-letnico čakal pred javnim straniščem in ker je kar nekaj časa ni bilo na spregled, je postal zaskrbljen. Ko se je približal, je zaslišal jok in ugotovil, da je bilo dekle napadeno.

Takoj so pritekli na pomoč varnostniki, policija pa je hitro prijela moškega, ki sicer živi v eni od četrti izven Pariza. Kot je 23-letni mladenič iz Severne Afrike dejal policistom, dekleta ni posilil, ampak naj bi samo pristalo na spolni odnos.

Ženska je bila prepeljana v pariško bolnišnico. Potem ko sta s partnerjem uredila vse potrebno pri policiji, sta se vrnila v Ameriko.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija