POLICISTI NA LJUBLJANSKI ULICI V KOPRU PRIDRŽALI MLADOLETNIKA: Obveščen bo tudi CSD

Kronika

Včeraj popoldan je 17-letnik na Ljubljanski ulici v Kopru kršil javni red in mir, kričal na policiste in jih žalil. Odredili so mu pridržanje. Sledi obdolžilni predlog in poročilo na Center za socialno delo (CSD) Koper, so sporočili s koprske policijske uprave.

Fotografije so simbolične. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 99 klicev. Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in eno poškodovanje tuje stvari, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.

V Izoli so policisti zasegli skuter, ker je bilo na tehničnem pregledu ugotovljeno, da je predelan in presega dovoljeno konstrukcijsko hitrost. 16-letniku sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali devet ilegalnih prehodov državne meje: pri Novokračinah štiri državljane Kube, pri Materiji tri državljane Turčije. Zvečer pa so v enem od koprskih hotelov prijeli še dva državljana Albanije, ki sta prišla v Slovenijo nelegalno in imata ukrep "zavrnitev vstopa na schengensko območje oziroma predaja oseb pristojnim organom".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  19 .01. 2022 ob  00: 41
18 je magicna cifra,ko te policija lahko koncno strpa za dva al tri mesce na dopust,zdej si gangster pol bos ratau ponizen