POLETNI RITMI V PORTOROŽU: Dogodki na Plaži Meduza in v Cafè Centralu

Piran

V juliju bo v Portorožu res pestro, saj se obeta vrsta dogodkov, ki jih ne smete zamuditi! Plaža Meduza in Cafè Central sta pripravila program, ki bo popestril vaše poletne večere in vikende.

Cafè Central: Glasbeni večeri za pravo poletno razpoloženje

V Cafè Centralu se bodo med tednom nadaljevali priljubljeni piano večeri.

Ob sobotah pa vas čakajo odlični koncerti, ki bodo ustvarili pravo poletno vzdušje.

- 6. julij ob 20.30 - Lapsus Band

- 13. julij ob 20.30 - Angelica Zacchigna Duo

- 20. julij ob 20.30 - Polona in Evgen

- 27. julij ob 20.30 - Excellent Choice

Restavracija Meduza: kulturni in plesni dogodki

Vsaka sreda bo v Restavraciji Meduza zaznamovana z istrskim večerom, kjer bo nastopala folklorna skupina z glasbo v živo, ki vas bo popeljala v srce Istre.

Četrtki so namenjeni najmlajšim, s posebnimi otroškimi večeri, kjer bo mini disko ob glasbi z DJ-jem zagotovo navdušil vse otroke.

Petki bodo vroči z latino večeri, kjer bo plesna šola Soy Cubano poskrbela za animacijo plesov, kot so salsa, bachata, rumba in samba.

Ob sobotah se bodo odvijali plesni večeri z različnimi glasbenimi skupinami, ki bodo pričarali prijetno vzdušje s plesno glasbo, idealno za sprostitev in večere ob morju.

Meduza 5*: Nedeljski Beach Party

Vsako nedeljo od 16.00 do 18.00 bo na plaži Meduza 5* potekal Beach Party z DJ-jem, ki bo ustvaril popolno vzdušje za sprostitev ob sončnem zahodu.

Ne zamudite priložnosti, da doživite pravo poletno vzdušje v Portorožu. Pridružite se dogodkom in si zagotovite nepozabne poletne spomine!

Vabljeni na plažo Meduza in v kavarno in slaščičarno Cafè Central – kraj, kjer se poletje sreča z glasbo in zabavo!