POHOD VANDALA NA KOPRSKEM PARKIRIŠČU: Spravil se je na štiri vozila in jih poškodoval

Kronika

Na enem od koprskih parkirišč se je za zdaj še neznani storilec znesel nad štirimi vozili. Na avtomobilu Citroen C5 je razbil eno od stekel in levi bok vozila. Z nogo je brcnil v zadnja desna vrata avtomobila Volvo V50. Na vozilu Renault koleos je poškodoval zadnji levi blatnik, na vozilu Volkswagen golf pa je naredil udrtino na zadnjem delu. Policisti so si kraj dogodka ogledali in bodo tožilstvu podali kazensko ovadbo.

Fotografija je simbolična.

Na območju Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah policisti posredovali v 52 primerih, na številko 113 so prejeli 167 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali vlom, šest tatvin in štiri poškodovanja tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali štirikrat. Obravnavali so še en nezakonit prehod državne meje.

V Postojni je neznanec vlomil v barako in ukradel multikultivator znamke Valpada s tremi priključki in kosilnico znamke Iskra.

Na delovišču med Kortinami in Rižano so ukradli več kosov prometne signalizacije, ki je označevala delo na cesti. Škode je za 2.000 evrov.

V eni od koprskih trgovin je varnostnik zalotil pri tatvini 32-letnega Tolminca, ki je poskušal ukrasti alkoholne pijače v vrednosti 32,57 evra. Policisti bodo tatu kazensko ovadili.

V okolici Kopra so ukradli neregistriran skuter Piagio ciao, kovinsko modre barve.

S terase lokala v Kopru so ukradli senčnik, rjave barve, z napisom Radenska, visok pet metrov. Škode je za 1.500 evrov.

V Luciji so z vozila Citroen jumper ukradli registrski tablici z oznakami KR DT-640. Vse, ki bi tablici opazili, policisti prosijo, da pokličejo 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
mente |  17 .05. 2024 ob  12: 42
11
Marjetica koper, z vsem tem denarjem od mesečnih abonma, bi bil čas za namestitev nadzornih kamer na parkirišču Tržnica makadam in v Tržnici izven zapornic.