OPUSTITE MIT O ZDRAVI IN NEZDRAVI PREHRANI: Te delavnice s Karin in Katjo ne smete zamuditi

Koper

Velikokrat se človek sprašuje, kaj jesti, saj mu pri današnjem tempu življenja pogosto zmanjka idej o hitrih in uravnoteženih obrokih. Sprašuje se, kaj lahko jé in česa ne sme, saj se hrana še vedno opredeljuje kot "zdrava" in "nezdrava". Na spletu je na voljo zares ogromno različnih nasvetov o zdravi prehrani in hitro se lahko človek znajde v poplavi informacij, iz katere težko izlušči bistvo. Vabljeni na delavnico za zdrav življenjski slog.

Na delavnici bosta Karin in Katja predstavili pomen uravnotežene prehrane, mit o opredeljevanju na "zdravo" in "nezdravo" pa bo ob tem hitro zbledel. Poleg uravnotežene prehrane, ne glede na leta, dekleti spodbujata redno telesno aktivnost. Prav ta kombinacija je tista, ki lahko dolgoročno vpliva na zdravje vsakega posameznika.

Ob tem se ljudem porajajo številna vprašanja in pomanjkanje idej, kaj jesti pred in po telesni aktivnosti. Na vsa ta vprašanja in še mnogo drugih, vam bosta dekleti z veseljem odgovorili na njuni prvi delavnici.

Namen delavnice je aktivno druženje, na katerem bosta dekleti predstavili osnove uravnotežene prehrane in s praktičnimi primeri prikazali, kaj jesti pred in po telesni aktivnosti. Telesne aktivnosti ne bo manjkalo, saj se bo srečanje pričelo z aktivnim jutranjim raztegom, nadaljevalo pa z vadbo krepitve celega telesa, v kombinaciji aerobne in anaerobne vadbe.

Prvo srečanje bo v soboto, 17. decembra 2022, ob 9.00, v Lesport Koper. Aktivno dopoldne se bo zaključilo ob 12.00 z degustacijo športnih napitkov.

Za člane Lesporta je cena 25 evrov na osebo, za zunanje obiskovalce pa 30 evrov. Število mest je omejeno! Nujne so predhodne prijave, do 14. Decembra 2022 na info@katjavrsic.si

Privoščite si aktivno jutranjo soboto pred prazniki.

Vljudno vabljeni, da se pridružite Karin in Katji!

Deli novico: